• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βασεις κοπης

Αποτελέσματα για

Βασεις κοπης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  2. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  3. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  4. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Ως επιχείριση επιβελτίωσης, η kek-Kaschierungen δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση εξατομικευμένων λύσεων στρωματοποίησης και ανήκει από το 2017 στην Continental AG. Στη μονάδα Herbolzheim παρέχει στους τομείς της στρωματοποίησης, της διάτρησης, της κοπής και της επένδυσης ολοκληρωμένες λύσεις από έναν κατασκευαστή. Για στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις είναι διαθέσιμες όλες οι συνήθεις τεχνολογίες. Εκτός από τις στρωματοποιήσεις για καθιστικές κατασκευές, επενδύσεις θυρών, οροφών, αλεξηλίων ή υποβραχιονίων, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένες λύσεις στρωματοποίησης και επιστρώσεων υλικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτονόητη η πιστοποίηση ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και IATF 16949: 2016. Μια περαιτέρω αγορά είναι η παραγωγή συσκευών Wellness και Fitness, καθώς και εξατομικευμένων επενδύσεων. Εδώ, η προστιθέμενη αξία εκτείνεται από την κοπή ξυλείας της υποκατασκευής, τη στρωματοποίηση και τη ραφή έως και την επένδυση.