• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαλβίδες

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  2. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία, σφαιρικες βαλβιδες, Βαλβίδες, βαρος και μαζα - οργανα μετρησης και ρυθμισης, και Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει έδρα σε Nordheim, Γερμανία.

  3. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  4. BOPP & REUTHER SICHERHEITS- UND REGELARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOPP & REUTHER SICHERHEITS- UND REGELARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι, Βαλβίδες, Βάνες διακοπής, και συστήματα στραγγαλισμού. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Μηχανοκίνηση για βιομηχανικές βαλβίδες, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, και Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLINGER SCHÖNEBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGER SCHÖNEBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρικες βαλβιδες, Βαλβίδες, υδραυλικα εξαρτηματα, και υλικα συγκολλησης. Έχει έδρα σε Graben-Neudorf, Γερμανία.

  2. FLAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προστασια απο τις φλογες, Βαλβίδες, δεικτες φλογας, και εγκαταστασεις πυροπροστασιας. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  3. AWS-APPARATEBAU ARNOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AWS-APPARATEBAU ARNOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανεπιστροφες βαλβιδες, Βαλβίδες, και σφαιρικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  4. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  5. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  2. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Ηλεκτροβάννες, ρυθμιστες πιεσης αεριου, απλες βαλβιδες, Ηλεκτρικές βάνες, βανες ηλεκτρικου ελεγχου και ελεγχου με πεπιεσμενο αερα, Υδραυλικές βαλβίδες, βαλβιδες πεπιεσμενου αερα και ηλεκτρικες, και βαλβιδες για συσκευες υπο πιεση. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  1. SEWEC OZON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

  2. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  3. STÄHLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ιστορία της εταιρείας Stähle GmbH αρχίζει ουσιαστικά το 1984 με την ίδρυση της εταιρείας Kurt Stähle Steuergeräte. Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση υπήρχε ήδη διαθέσιμο ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων με ειδικές λύσεις προβλημάτων για τους τομείς των συστημάτων μέτρησης, ρύθμισης και ιατρικής τεχνολογίας. Π.χ., βαλβίδες ασφαλείας για θερμοκρασίες χρήσης από -265°C έως +200°C, καθώς και ο αυτόματος πιλότος Autopilot AP200 για την οδήγηση επιβατικών αυτοκινήτων σε δυναμομετρικές εξέδρες με κυλίνδρους σε συνθήκες κλίματος από -40°C έως +80°C. Η εταιρεία Kurt Stähle Steuergeräte χωρίστηκε στις 21.09.1987 στις δύο επιχειρήσεις Stähle GmbH και Ingenieurbüro Kurt Stähle. Τα προϊόντα παράγονται και διατίθενται από την Stähle GmbH. Το γραφείο μηχανικών Kurt Stähle είναι διαθέσιμο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη μετεξέλιξη υλισμικού και λογισμικού. Χάρη στην υψηλή αυτονομία παραγωγής σε συνδυασμό με τη σύγχρονη, προσανατολισμένη στο κόστος διαχείριση, εξασφαλίζεται μεγάλη ευελιξία με χαμηλό κόστος παραγωγής

  4. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  5. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  6. HEMSTEDT GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι Dieter και Silvi Hemstedt ιδρύουν τη δική τους επιχείρηση με στόχο να παράγουν υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένους σωλήνες θέρμανσης. Ο στόχος επιτυγχάνεται: λίγα χρόνια αργότερα απασχολούνται ήδη 20 συνεργάτες στην επιχείρηση, ενώ ο κύκλος εργασιών και οι απαιτήσεις χώρου αυξάνονται ραγδαία. Στο ίδιο πλαίσιο διευρύνεται και η γκάμα των προϊόντων. Προστίθεται η τεχνολογία ψυκτικών θαλάμων και ολοένα και περισσότεροι πελάτες ζητούν εξειδικευμένες λύσεις, τις οποίες η Hemstedt είναι σε θέση να υλοποιεί γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια. Αυτή η ευελιξία και η υψηλή ποιότητα είναι οι λόγοι για τους οποίους η Hemstedt έγινε γρήγορα γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ολοένα και πιο συχνά αποστέλλονται προϊόντα από τη μονάδα παραγωγής της Σουηβίας στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. Σήμερα εργάζονται περισσότεροι από 60 συνεργάτες σε 17500 τετραγωνικά μέτρα στην ανάπτυξη και στην παραγωγή. Η επιχείρηση επενδύει σήμερα κυρίως στην ανάπτυξη και σ την παραγωγή ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων θέρμανσης και ολοκληρωμένων σχεδίων που συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της οικίας όχι ουδέτερου αλλά και θετικού κλίματος.

  7. RAU SERTA HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAU SERTA HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  8. NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  1. BÜRKERT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BÜRKERT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Ingelfingen, Γερμανία.

  2. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, αντλιες με γραναζια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Προσαρτήματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  3. RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Ingelfingen, Γερμανία.

  4. KARCOMA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARCOMA-ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες διακοπής, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, συμμετρικοί σύνδεσμοι για εύκαμπτους σωλήνες, σπειροειδεις σωληνες, και βανες νερου. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  6. SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηθμοί, Πλαστικά φίλτρα, διηθητικες κασετες, κυριο τμημα βαλβιδων, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Adelsheim, Γερμανία.

  7. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  8. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  9. AEROMATIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AEROMATIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  10. WEIDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIDEMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βαλβίδες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

66 Επιχειρήσεις