• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απορρυπαντικα

Αποτελέσματα για

Απορρυπαντικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. HAKA KUNZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAKA KUNZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά απορρυπαντικά, απορρυπαντικα, και Μαλλιά - προϊόντα. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

  5. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PEGASUS PRO GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996, η Pegasus Pro GmbH παράγει προϊόντα για τη συντήρηση και την περιποίηση τατουάζ, Piercing και μόνιμου μέικ απ. Τα δικά μας προϊόντα περιποίησης παράγονται από πιστοποιημένη εταιρεία στη Γερμανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά. Τα πρότυπα παραγωγής πληρούν τις απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και υπερκαλύπτουν τις νομικές προδιαγραφές. Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια διατεθείσες μονάδες διαθέτουμε την κρέμα τατουάζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε επίσης προϊόντα άλλων προμηθευτών.

  2. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  3. SAMBOL IBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMBOL IBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά απορρυπαντικά. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  4. DENILA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENILA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκονες καθαρισμου για πλυσιμο στο χερι, οικολογικα απορρυπαντικα, και παρασκευή βιολογικών απορρυπαντικών. Έχει έδρα σε Altheim-Alb, Γερμανία.

  5. ECO-PH DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECO-PH DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα απορρυπαντικα, και απορρυπαντικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. TECHNOTRENN TRENNMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNOTRENN TRENNMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφίτης λίπανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά απορρυπαντικά, και Αντιδιαβρωτική προστασία. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  2. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  1. B-WIPES & COVERS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία B-WIPES & COVERS E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  2. ECOVER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECOVER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. DÜRR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÜRR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Bernstadt, Γερμανία.

  4. MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIKROFASER24 INH. PETER HILLENBRAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  5. RS-REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RS-REINIGUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  7. CLEANWELLS GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLEANWELLS GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  8. HERBERT BOEHRINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT BOEHRINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  1. AKADIA-CHEMIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKADIA-CHEMIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. HARALD KAISER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARALD KAISER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Schluchsee, Γερμανία.

  3. HS TUT HANDELSAGENTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HS TUT HANDELSAGENTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

  4. KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  5. SAMBOL IBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMBOL IBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαριστικα. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  6. KLINGOL-CHEMIE HANS KLINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGOL-CHEMIE HANS KLINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  7. CONTROLETTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONTROLETTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Benningen, Γερμανία.

  8. AQUATIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUATIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  9. BERND OLSCHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND OLSCHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Moos, Γερμανία.

  10. COWA CHEMISCHE FABRIKATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COWA CHEMISCHE FABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Απορρυπαντικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

38 Επιχειρήσεις