• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αξεσουαρ

Αποτελέσματα για

Αξεσουαρ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  2. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  3. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  4. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  5. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  4. DÜRR NDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η DÜRR NDT διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης για τον τομέα ZfP: Δικτυωμένα, ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα συνδεδεμένα με καινοτομικό λογισμικό. Αυτά περιλαμβάνουν σαρωτές ακτινοσκοπικών πλακών υψηλής ανάλυσης (CR) και επίπεδους ανιχνευτές (DDA), λογισμικό για την καταγραφή και την ανάλυση εικόνων, συμβατά με τα πρότυπα ψηφιακά εργαλεία αρχειοθέτησης και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ροής εργασιών και αναφορών ZfP DRIVE NDT. Τα καινοτομικά συστήματα της DÜRR NDT είναι πάντοτε υπερσύγχρονα και θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα όσον αφορά στην ανάλυση, στη χρηστικότητα και στη μακρά διάρκεια ζωής. Όπως πάντοτε, ο μοναδικός κατασκευαστής CR με πιστοποιημένη κατά BAM βασική τοπική ανάλυση 30 μm σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε σχεδόν 20 χρόνια, τα συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ της DÜRR NDT έχουν εδραιωθεί σε πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές, κινητές και σταθερές και χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  5. KEMMLIT-BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KEMMLIT-BAUELEMENTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ μπάνιου. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  1. BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLOKSMA-ENGINEERING GMBH MATERIALFLUSSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές ανύψωσης, και Μεταφορείς φορτίων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  2. KESSEBÖHMER ERGONOMIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KESSEBÖHMER ERGONOMIETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Weilheim An Der Teck, Γερμανία.

  1. SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SACHS PRODUCTS AND INNOVATIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

  2. ALUTECX-VORHANGSCHIENEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALUTECX-VORHANGSCHIENEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  3. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  4. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  5. IRISO ELECTRONICS EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η IRISO Electronics είναι διεθνώς ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των βυσμάτων σύνδεσης FloatingBoard to Board. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση αναπτύσσουμε και παράγουμε με περισσότερους από 4.000 συνεργάτες από το 1966 σειρές βυσμάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας. Τα βύσματα σύνδεσης της IRISO χαίρουν υψηλής αναγνώρισης σε ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην αξιοπιστία τους αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση για τα βύσματα σύνδεσης IRISO στους τομείς της αγοράς των ψηφιακών συσκευών, των συσκευών FA/OA και σε άλλους τομείς. Η IRISO Electronics διαθέτει για την αυτοκινητοβιομηχανία και το βιομηχανικό τομέα μια μεγάλη γκάμα βυσμάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας. Η γκάμα βυσμάτων σύνδεσης περιλαμβάνει: FPC/FFC, Compression, B to B, LED, Socket, Pin Header, Interface I/O, Optical Fiber, Small Terminal.

  6. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

  7. SCAGLIA INDEVA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCAGLIA INDEVA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  8. RENTEX WAND- UND DECKENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENTEX WAND- UND DECKENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  1. G-S-L GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G-S-L GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Dielheim, Γερμανία.

  2. NEOPRINT 3D GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEOPRINT 3D GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγώνες με μηχανοκίνητα-αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  3. INTERCONTAKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERCONTAKT GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αειφορος αναπτυξη, εξαρτηματα αυτοκινητων χονδρικης, Οικολογία-προστασία του περιβάλλοντος, και Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. WD3 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WD3 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. FUMA HAUSZUBEHÖR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUMA HAUSZUBEHÖR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  6. BIGIS-SCHATZKISTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIGIS-SCHATZKISTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ επισήμων ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοσμηματα με πολυτιμους λιθους. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  7. FISCHER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  8. KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHNER DESIGNBESCHLÄGE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός επίπλων, Εξοπλισμός επίπλων, πομολα για επιπλα, και λαβες επιπλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. JOTTI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOTTI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη - αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμα για το πλυσιμο των χεριων. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  10. OPTISWISS AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPTISWISS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αξεσουαρ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

904 Επιχειρήσεις

Kατηγορια