• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. K&K HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K&K HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Επιβατικά αυτοκίνητα, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Oftersheim, Γερμανία.

  2. SDT-SCHALLDÄMPFERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SDT-SCHALLDÄMPFERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  3. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  4. STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ALFRED HEYD GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED HEYD GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRW AUTOMOTIVE ELECTRONICS & COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRW AUTOMOTIVE ELECTRONICS & COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.