• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αμμοβολη

Αποτελέσματα για

Αμμοβολη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  2. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  3. PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Gingen An Der Fils, Γερμανία.

  4. PAUL AUER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PAUL AUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική επεξεργασία μεταλλικών επιφανειών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία επιφάνειας, και καμπινες αμμοβολης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. MSK-ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSK-ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, ψεκαστηρες, Αμμοβολή κατά παραγγελία, Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, και Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. ART STRAHLTECHNIK VERTRIEB WELTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ART STRAHLTECHNIK VERTRIEB WELTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Εξοπλισμός αμμοβολής, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  4. MACK STRAHLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACK STRAHLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  5. ILE INDUSTRIELACKIERUNG EISENBARTH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ILE INDUSTRIELACKIERUNG EISENBARTH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, και Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  1. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  2. KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORUTEC -SILICIUMCARBID, EDEL- UND NORMALKORUND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αμμοβολη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις