• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευή μηχανημάτων για την επεξεργασία υδάτων

Αποτελέσματα για

Κατασκευή μηχανημάτων για την επεξεργασία υδάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  2. INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  3. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  4. NOWAK CLEANWATER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOWAK CLEANWATER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hausen, Γερμανία.