• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρτες

Αποτελέσματα για

Καρτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  2. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. LPZ KARTENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LPZ KARTENSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  5. RAFI ELTEC GMBH

    Γερμανία

    ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: Ανάπτυξη προϊόντων, εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, πρωτότυπα, εν σειρά παραγωγή, συναρμ. δομικών ομάδων, ηλεκτρικές δοκιμές, τεχνολογία συναρμ. &σύνδεσης, προετοιμασία καθαρών θαλάμων, Chip on Board. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε τομείς όπως: Τεχνολογία μέτρησης ενέργειας για ακίνητα, ηλεκτρονικά συστήματα επικοιν. (συμπεριλ. W-LAN), ραδιοφ. τεχνολογία, τεχνολογία μέτρ. & δοκιμής, βιομηχ. ηλεκτρονικά συστήματα, ιατρική τεχνολογία, ηλεκτρονικά συστήματα ενέργειας και ισχύος, τεχνολογία αισθητήρων, εφαρμογές φωτισμού / LED

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  2. CARDDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARDDESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάρτες μνήμης. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. LAMINACARD GERL GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAMINACARD GERL GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάρτες μνήμης. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  4. RINAS GERÄTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINAS GERÄTETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Herdwangen-Schönach, Γερμανία.

  5. GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIS GESELLSCHAFT FÜR INFORMATIK UND STEUERUNGSTECHNIK MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάρτες μνήμης. Έχει έδρα σε Lenningen, Γερμανία.

  1. LEDER ELEKTRONIK DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDER ELEKTRONIK DESIGN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές κάρτες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. EISENBEIS-KARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENBEIS-KARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές κάρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές κάρτες, μαγνητικες καρτες, και Πλαστικές κάρτες. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  1. DER PREPAID VERGLEICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DER PREPAID VERGLEICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητά τηλέφωνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπληρωμενες καρτες. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  2. SYCARDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYCARDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. PREPAID-KREDITKARTE.JETZT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREPAID-KREDITKARTE.JETZT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπεζικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσια εκδοσης πιστωτικων καρτων, διακανονισμος μεσω τραπεζικων και πιστωτικων καρτων, και πιστωτικες καρτες. Έχει έδρα σε Erlenmoos, Γερμανία.

  4. CYBNETIX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CYBNETIX GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρτες ηχου, Διαδικτυακές υπηρεσίες, και Επιχειρησιακό λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης, PGI. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEXUS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  6. INES. APPLIED INFORMATICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INES. APPLIED INFORMATICS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές κάρτες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. HTS-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HTS-ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάρτες μνήμης, και Κάρτες μνήμης. Έχει έδρα σε Epfenbach, Γερμανία.

  8. MANHILLEN DRUCKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANHILLEN DRUCKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Rutesheim, Γερμανία.

  1. VCT GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VCT GERMANY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος