• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καπακια

Αποτελέσματα για

Καπακια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PLASTAS EUROPE UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTAS EUROPE UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πώματα πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνθετικα πωματα, και καπακια. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. RIXIUS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rixius AG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής & προμηθευτής συσκευασιών από γυαλί, πλαστικό & λευκοσίδηρο στη Γερμανία. Εδώ θα βρείτε γυάλινες φιάλες, πλαστικές φιάλες, κουτιά και πολλά άλλα. Οι φιάλες, τα κάνιστρα και οι κάδοι συμπληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη με κατάλληλα παρελκόμενα, όπως καπάκια, πώματα, ψεκαστήρες, αντλίες, διανομείς κλπ. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τοποθέτησης εξατομικευμένων ετικετών σε φιάλες και κάνιστρα. Ως κατασκευαστής και εμπορικός εταίρος μπορούμε να παράγουμε χάρη στη μεγάλη γνώση της αγοράς προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και τιμής για τον πελάτη.

  3. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  5. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZS PALETTENSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2006 είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση με ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα των φορέων φορτίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Sefer Sengin είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας όπως και η εξειδικευμένη ομάδα μας. Οι δύο ευπρόσιτες μονάδες μας στον ευρύτερο χώρο της Στουτγάρδης καθιστούν δυνατή την προμήθεια σε ολόκληρη την Ευρώπη: στο Bissingen an der Teck, το κιβώτιο από πλέγμα είναι στο προσκήνιο σε μια έκταση 20.000 m². Εκεί παράγεται και επισκευάζεται σωστά με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στο Lenningen, στο επίκεντρο βρίσκεται η παλέτα σε εγκαταστάσεις 40.000 m². Και για τους δύο φορείς φορτίων, η ZS παρέχει στους πελάτες της τις δυνατότητες ανταλλαγής, πώλησης ή επισκευής. Η ενοικίαση κιβωτίων από πλέγμα είναι ένα ακόμη μεγάλος τομέας. Ένας ιδιόκτητος όρχος οχημάτων με εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους οδηγούς και δραστήριες ομάδες και στις δύο μονάδες αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τη διαχρονική επιτυχία.

  2. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις. Χάρη στην καινοτομική ψηφιακή εκτύπωση είμαστε επίσης σε θέση να διαμορφώνουμε τις σφραγίσεις σε προσιτές τιμές και εξατομικευμένα ήδη σε ελάχιστες ποσότητες. Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια! Διαθέτουμε επίσης καλύμματα σφράγισης χωρίς αλουμίνιο ή αυτοκόλλητα, ευαίσθητα στην πίεση ένθετα από αφρώδες υλικό που σφραγίζουν με ασφαλή τρόπο ξηρά προϊόντα, όπως μπαχαρικά. Και δεν είναι μόνο αυτό: Από χειροκίνητες και ημιαυτόματες συσκευές σφράγισης έως πλήρως αυτόματα συστήματα πλήρωσης και σφράγισης, η BALLERSTAEDT σάς παρέχει ένα εξατομικευμένο σύστημα σφράγισης από τον ίδιο προμηθευτή με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και γρήγορη παράδοση. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές καινοτομίες με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, μεταξύ αυτών η αξιόπιστη σφράγιση δοχείων από γυαλί και λαμαρίνα.

  3. BALLERSTAEDT & CO. OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα της τεχνολογίας σφράγισης, η BALLERSTAEDT & CO. OHG διαθέτει μια μοναδική γκάμα προϊόντων που παράγονται με βάση τα πρότυπα ISO και HACCP: Τα καλύμματα σφράγισης αλουμινίου, τα επαγωγικά ένθετα και η μεμβράνη σφράγισης σε ρολά διασφαλίζουν την απόλυτη στεγανότητα και την αξιόπιστη προστασίας της ποιότητας και της αυθεντικότητας, καθώς και την προστασία από εξωτερικές επιδράσεις.

  4. PRÜFTECHNIK ELISABETH KOCH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRÜFTECHNIK ELISABETH KOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καπάκια από χαρτί αλουμινίου, και Χάρτινες ετικέτες. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  5. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  1. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

    Γερμανία

    Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 με τη διάθεση κατασκευαστικών στοιχείων ημιαγωγών για πελάτες της βιομηχανίας. Βασικοί τομείς δραστηριότητας: Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Προϊόντα albs: Δομοστοιχεία ήχου, μετατροπείς DC/DC για την αυτοκινητοβιομηχανία, μετατροπείς φορτίου, ημιτονοειδείς μετατροπείς, μονάδες ελέγχου PLC, ειδικές συσκευές. Πλαστικά εξαρτήματα albs: Κουμπιά και καπάκια για την ηλεκτρονική, κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και «λευκών προϊόντων», ΝΕΟ σε τεχνολογία 1 και 2k με επιγραφή λέιζερ, βαφή Soft-Touch, επιμετάλλωση. Εισαγόμενα εξαρτήματα albs: Χονδρική πώληση υποδοχών, φις κλπ. για τη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών