• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσουκ - ημιτελη προιοντα

Αποτελέσματα για

Καουτσουκ - ημιτελη προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BW GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BW GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι απο καουτσουκ, τροχοι απο ναιλον - καουτσουκ πολυουρεθανη, καουτσουκ - ημιτελη προϊοντα, και συνδεσμοι απο καουτσουκ για τροφιμα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. RIEGER SCHALLSCHUTZ GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIEGER SCHALLSCHUTZ GMBH + CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. WEROFORM PROFILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEROFORM PROFILE GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Καουτσούκ και παράγωγά, και Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. TEXPAK VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR KAUTSCHUKVERPACKUNGEN MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEXPAK VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR KAUTSCHUKVERPACKUNGEN MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - μετασχηματισμός σε ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  5. HAHL FILAMENTS GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  2. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία

  3. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  4. CHRISTIAN KNÜLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN KNÜLL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Höpfingen, Γερμανία.

  5. FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FELTEN DICHTUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  1. FORTIS GMBH TECHNICAL PRODUCTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORTIS GMBH TECHNICAL PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  1. BADISCHE GUMMI- & PACKUNGS-INDUSTRIE SCHÖFFLER & WÖRNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHE GUMMI- & PACKUNGS-INDUSTRIE SCHÖFFLER & WÖRNER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. JÖRN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÖRN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, και Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. GUKOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUKOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  4. HEINZ GRÄBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ GRÄBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. SIRU TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIRU TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  6. DESIGNER WORKSHOP JÜRGEN SCHOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESIGNER WORKSHOP JÜRGEN SCHOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Καουτσούκ - προϊόντα, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Birenbach, Γερμανία.

  7. ARTCASA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTCASA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  8. SPENGLER-GUMMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPENGLER-GUMMI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  1. EMV-ELASTOMERE-METALLE-VERBINDUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMV-ELASTOMERE-METALLE-VERBINDUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σιλικόνες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  2. KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÖNER GMBH ARMATUREN UND DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  3. MAAG TECHNIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAAG TECHNIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές, βουλκανισμος, και υδραυλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. REKO GMBH DIENSTLEISTUNGEN FUER ELASTOMER VERFAHRENSTECHNIK UND EINKAUFSMANAG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REKO GMBH DIENSTLEISTUNGEN FUER ELASTOMER VERFAHRENSTECHNIK UND EINKAUFSMANAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Östringen, Γερμανία.

  5. CARBONWERK SHP

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONWERK SHP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  6. ALBTAL GUMMIWERKE HARTIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBTAL GUMMIWERKE HARTIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Καουτσούκ και παράγωγά. Έχει έδρα σε Marxzell, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καουτσουκ - ημιτελη προιοντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις