• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλσόν και κάλτσες

Αποτελέσματα για

Καλσόν και κάλτσες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. JAGSTHEIMER STRUMPFFABRIK UND APPRETUR INH. BERND RUF

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JAGSTHEIMER STRUMPFFABRIK UND APPRETUR INH. BERND RUF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, Καλσόν και κάλτσες, Φινίρισμα υφασμάτων, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, και Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. TAWEFI GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAWEFI GBR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, Ανδρικά ενδύματα, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Gärtringen, Γερμανία.

  4. STRICKMODEN BURKHARDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRICKMODEN BURKHARDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, Πουκάμισα και μπλούζες, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, Γιλέκα και ζακέτες, Καλσόν και κάλτσες, Πουκάμισα και μπλούζες, Μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, και Γιλέκα και ζακέτες. Έχει έδρα σε Mehrstetten, Γερμανία.

  5. GEBR. RAITH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. RAITH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, Κολάν και καλσόν, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Καλσόν και κάλτσες, Κάλτσες, και Κολάν και καλσόν. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THOMAS LUK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS LUK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Καλσόν και κάλτσες, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Καλσόν και κάλτσες, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BSP-GLOBAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BSP-GLOBAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φινίρισμα υφασμάτων, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, Καλσόν και κάλτσες, Φινίρισμα υφασμάτων, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, και Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Bammenta, Γερμανία.

  3. BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUNTWIRKEREI GUSTAV GÖNNER GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, Καλσόν και κάλτσες, Σειρήτια, κεντήματα και τούλια, και Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  4. BURSIEK-WAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURSIEK-WAHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλσόν και κάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικειες καλτσες. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

  5. HEINRICH SAUER GMBH + CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH SAUER GMBH + CO. KG., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. KETTENBACH GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DESIGNERSTRÜMPFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KETTENBACH GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DESIGNERSTRÜMPFEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  2. FV ALLGÄUER BERGSTRUMPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FV ALLGÄUER BERGSTRUMPF GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλσόν και κάλτσες. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  1. WILHELM GRÖZINGER STRUMPFFABRIK GMBH

    Γερμανία

  2. AUWÄRTER & HILT GMBH

    Γερμανία

  3. GEBR. RAITH OHG

    Γερμανία