• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλανδρες για τη βιομηχανια πλαστικων

Αποτελέσματα για

Καλανδρες για τη βιομηχανια πλαστικων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  2. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  3. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  4. ITF PRÄZISION GMBH

    Γερμανία