• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμός μετάλλων

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  2. RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd / Bargau, Γερμανία.

  3. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, ψεκαστηρες, Αμμοβολή κατά παραγγελία, Απολίπανση χάλυβα και μετάλλων, και Καθαρισμός, επιφανειακός καθαρισμός, εμβάπτιση, απολίπανση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  4. ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμοι υψηλης πιεσης, Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών, και Αμμοβολή κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  5. GWE PUMPENBOESE GMBH - WERK RENCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GWE PUMPENBOESE GMBH - WERK RENCHEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Καθαρισμός επιφανειών - χάλυβες και μέταλλα, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZELL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH &CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZELL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH &CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα επιφανειακού καθαρισμού μετάλλων, και Μηχανήματα επιφανειακού καθαρισμού μετάλλων. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  2. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  3. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  4. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμός μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9 Επιχειρήσεις