• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καγκελοπορτες

Αποτελέσματα για

Καγκελοπορτες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIPFLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIPFLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύλες και καγκελόπορτες, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Πύλες και καγκελόπορτες, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  2. EMIL SCHROFF GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMIL SCHROFF GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές πόρτες, Βιομηχανικές καγκελόπορτες ασφαλείας, Βιομηχανικές πόρτες, και Βιομηχανικές καγκελόπορτες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. NTLA - FRANKENTORE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία NTLA - FRANKENTORE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιφράξεις και πύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύλες και καγκελόπορτες, και Πύλες και καγκελόπορτες. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. G & Z ALUMINIUM-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G & Z ALUMINIUM-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύλες και καγκελόπορτες, και Πύλες και καγκελόπορτες. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  5. DIETER WINTERHALDER FERTIG-BAUELEMENTE

    Γερμανία