• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικος εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Ιατρικος εξοπλισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRUNE MEDIZINTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRUNE MEDIZINTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. KÖGEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KÖGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  3. NOVA MOBILA - EINE MARKE DER V&V ONLINE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOVA MOBILA - EINE MARKE DER V&V ONLINE GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχηλατες καρεκλες, και περιπατητηρες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, χειρουργικες συσκευες, Ιατρικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

  5. AEROPUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AEROPUR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, αναβατορια σκαλας, Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. AXION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AXION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. AXON LAB AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AXON LAB AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  4. PRO SPORT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO SPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  5. FITNESS KRITIKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FITNESS KRITIKER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ehingen (donau), Γερμανία.

  1. CONSTRICT REENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONSTRICT REENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  2. GHS MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GHS MEDICAL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θεραπεια πονων, και ιατρικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  1. MEMATEC SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEMATEC SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  2. LIFE SAFETY SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LIFE SAFETY SYSTEMS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά αέρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. CHRIST & HEIRI GROUP

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHRIST & HEIRI GROUP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Löffingen, Γερμανία.

  4. PRÄZISIONSTECHNIK DISTERHOFT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRÄZISIONSTECHNIK DISTERHOFT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  5. ELMA ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELMA ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. BAYER FEINWERK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BAYER FEINWERK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. ALMIKRO GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALMIKRO GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  8. DREIZ COSMETICS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DREIZ COSMETICS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  1. INGENIEURBÜRO & REINRAUMSERVICE EGON BUCHTA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGENIEURBÜRO & REINRAUMSERVICE EGON BUCHTA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wannweil, Γερμανία.

  2. HALI TEX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HALI TEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  3. SCHMIDER PAPIERHÜLSEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHMIDER PAPIERHÜLSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  4. SEELIG & CO FEINBLECHBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SEELIG & CO FEINBLECHBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neresheim, Γερμανία.

  5. MASSAGESESSEL WELT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MASSAGESESSEL WELT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μασάζ - συσκευές και εργαλεία. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  6. ALTHEA DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALTHEA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  7. MP MED GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MP MED GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη μιας χρήσης για την ιατροχειρουργική. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  8. WAGUS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAGUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  9. HBH MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    HBH Medizintechnik GmbH - Εδώ παράγονται σε πολύ υψηλό επίπεδο χειρουργικά εργαλεία και ειδικά όργανα για τη γυναικολογία. Η εταιρεία HBH ιδρύθηκε το 1985. Η μονάδα παραγωγής βρισκόταν κατ' αρχάς στο Hattingen και αργότερα μετακόμισε στο Tuttlingen, στην οδό Bismarckstraße. Όταν και εκεί δεν επαρκούσε πλέον ο χώρος, η παραγωγή μετεγκαταστάθηκε στη νέα βιομηχανική ζώνη του Nendingen. Εδώ παράγουμε από τη δεκαετία του 1990 χειρουργικά εργαλεία υψηλής ποιότητας. Με σύγχρονη τεχνολογία και παραδοσιακή χειροποίητη τέχνη πληρούμε τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9000 : 2008 και ISO 13485 : 2012

  10. METRAX GMBH

    Γερμανία

    Πραγματικά καινότομη επιχείρηση σε θέματα ιατρικού εξοπλισμού, η METRAX παίζει έναν κινητήριο ρόλο στην εξέλιξη της ιατρικής άμεσης δράσης στον κόσμο. Από το 1973, συνδυάζουμε την εξαιρετική μας εμπειρογνωμοσύνη με τις έξυπνες ιατρικές τεχνολογίες και με τι πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο των απινιδωτών αυτόματης λειτουργίας και επαγγελματικής χρήσης που έχουν αναγνωριστεί με το σήμα PRIMEDIC. Μια ρεαλιστική σκέψη καινοτομίας και μια εμπεριστατωμένη πείρα δίνουν καθημερινά κίνητρο στις εργασίες έρευνας και ανάπτυξης. PRIMEDIC. Σώζει ζωές. Προϊόντα ανώτατης ποιότητας, κατασκευασμένα στην Γερμανία: Παντού στον κόσμο, οι απινιδωτές PRIMEDIC φημίζονται για τα αυστηρά τους πρότυπα στην ασφάλεια, την γρήγορη διαθεσιμότητα τους και την απλότητα χρήσης τους, και αυτό με μια απαράμιλλη σχέση ποιότητας/ τιμής. Στον γενικό κύκλο ζωής των προϊόντων μας μπορείτε να βασιστείτε σε μια υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και σε μια λειτουργία χωρίς περιορισμούς, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικος εξοπλισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

492 Επιχειρήσεις