• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θραυστήρας

Αποτελέσματα για

Θραυστήρας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SID DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή, καθώς και τις πωλήσεις, τον σχεδιασμό και το σέρβις αντλιών πολτού. Τα προϊόντα μας: Εγκαταστάσεις τεμαχισμού για απόβλητα, αντλίες λάσπης, αντλίες στερεών, εμβολοφόρες αντλίες, αντλίες περιβαλλοντικής διαχείρισης, θραυστήρες για τη βιομηχανία ανακύκλωσης, αντλίες για στερεά μέσα, σπαστήρες

  2. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες πλινθοδομης, Θραυστήρες τεμαχιστές, και θραυστηρες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  3. ZERMA ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZERMA ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστηρες, και μηχανες κοκκοποιησης. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  4. ACCU-LUBE MANUFACTURING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ACCU-LUBE MANUFACTURING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

  5. MAP MISCHSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAP MISCHSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  2. HILGER U. KERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HILGER U. KERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. LEWA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  4. MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MERZ AUFBEREITUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  5. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  2. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

  1. FUCHS MASCHINEN AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  2. GERICKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERICKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  3. SERVOLIFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERVOLIFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναμείκτης με δοχείο. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, κοπτικες μηχανες, μυλοι κατεργασιας ξυλου, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  5. KÜBLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜBLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και αναμείκτες χρωμάτων. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  6. AZO LIQUIDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO LIQUIDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή εργοστασίων. Έχει έδρα σε Neuenburg Am Rhein, Γερμανία.

  7. AZO GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  8. FLUID MISCH- UND DISPERGIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLUID MISCH- UND DISPERGIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Βιομηχανικοί αναδευτήρες, αναδευτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, και Αναδευτήρες, με αντιεκρηκτική προστασία. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  1. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Neuenburg/zienken, Γερμανία.

  2. IBW RÜHRWERKSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBW RÜHRWERKSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  3. ZOOLOGO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOOLOGO GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες σπόρων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SCHNITZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNITZER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Θραυστήρες και θρυμματιστές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  5. BROGTEC MISCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BROGTEC MISCHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  6. ILT-EIRICH GMBH INDUSTRIE-LAGERTECHNIK

    Γερμανία

  7. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).