• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλαμοι κενου

Αποτελέσματα για

Θαλαμοι κενου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  2. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  3. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  4. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  5. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.