• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικου εξοπλισμου

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικου εξοπλισμου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RAFI ELTEC GMBH

    Γερμανία

    ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ: Ανάπτυξη προϊόντων, εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, πρωτότυπα, εν σειρά παραγωγή, συναρμ. δομικών ομάδων, ηλεκτρικές δοκιμές, τεχνολογία συναρμ. &σύνδεσης, προετοιμασία καθαρών θαλάμων, Chip on Board. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε τομείς όπως: Τεχνολογία μέτρησης ενέργειας για ακίνητα, ηλεκτρονικά συστήματα επικοιν. (συμπεριλ. W-LAN), ραδιοφ. τεχνολογία, τεχνολογία μέτρ. & δοκιμής, βιομηχ. ηλεκτρονικά συστήματα, ιατρική τεχνολογία, ηλεκτρονικά συστήματα ενέργειας και ισχύος, τεχνολογία αισθητήρων, εφαρμογές φωτισμού / LED

  2. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFORM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, ηλεκτρονικα συστηματα και εξοπλισμοι ασφαλειας, διαχείριση βάσης δεδομένων, Προγραμματισμός και λογισμικά, και σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  3. INSPIRENT - PRAUSE ENGINEERING

    Γερμανία

    Η εταιρεία INSPIRENT - PRAUSE ENGINEERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλωσιμα και επαγγελματικα ηλεκτρονικα ειδη και εξοπλισμοι, και διεπαφη ανθρωπου-μηχανης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. HUCK INTERNETEINZELHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUCK INTERNETEINZELHANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοδότηση και πίστωση - εταιρείες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλεια, και αναλωσιμα και επαγγελματικα ηλεκτρονικα ειδη και εξοπλισμοι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MESSTECHNIK EHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Messtechnik EHEIM GmbH ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών μέτρησης αερίων διαφυγής και μέτρησης ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών. Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε σχεδόν 10 νέες συσκευές ανάλυσης και βοηθητικές συσκευές μέτρησης. Οι συσκευές ανάλυσης αερίων χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την ανάλυση αερίων βιομηχανικών εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και για την αξιολόγηση συγκεκριμένων εκπομπών καυσαερίων κινητήρων έως καυσαερίων εξοπλισμών επεξεργασίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από ευρεία γκάμα τομέων, για παράδειγμα, ειδικοί στη θέρμανση, υπηρεσίες - πελάτες εργοστασίων και πανεπιστήμια. Μια άλλη δυνατότητα για την γκάμα «VISIT»: σε περίπτωση βιογόνων αερίων στα απαέρια, σε μονάδες εξυγίανσης, για τη ζύμωση και τα αέρια της διεργασίας. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα συστήματα μέτρησης VISIT σε ό, τι αφορά στη φορητή ή σταθερή μέτρηση αερίων. Η επωνυμία VISIT είναι συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας, του απλού χειρισμού, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, των λογικών τιμών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  2. TAVRIDA ELECTRIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAVRIDA ELECTRIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ασφάλεια κυκλώματος, και ηλεκτρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  3. JET PRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία JET PRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. REHA-INDUSTRIEKOMPONENTEN-SERVICE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REHA-INDUSTRIEKOMPONENTEN-SERVICE KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκαθαριζομενες βαλβιδες ολισθησης μονης κατευθυνσης. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  5. EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMRE KARADEMIR INH. EKATEC ELECTRONICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  1. GES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GES GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.