• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  2. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  3. ELECTRONICX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Έχουμε εξειδικευτεί στην πώληση μπαταριών, λαμπτήρων και συστημάτων θέρμανσης καθισμάτων για επιβατικά αυτοκίνητα. Εκτός αυτού διαθέτουμε βοηθήματα στάθμευσης, αισθητήρες πίεσης ελαστικών και στάθμευσης, καθώς και προϊόντα πολυμέσων.

  4. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  5. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STW KAUTZMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρηση Schwarzwälder Textil-Werke Heinrich Kautzmann GmbH (STW) αναπτύσσει και παράγει με περισσότερους από 90 συνεργάτες ίνες άριστης ποιότητας για το δικός κλάδο και τις δικές σας εφαρμογές. Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για ινώδη πληρωτικά υλικά, ίνες κομμένες σε μικρό μήκος, Fibride & Pulp, καθώς και ειδικές λύσεις, επεξεργαζόμαστε όλα τα ινώδη υλικά που χρειάζεστε - από φυσικές και ορυκτές ίνες, έως συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, στη συνεχή έρευνα και στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα με τις δικές μας λύσεις ινών σε νέες απαιτήσεις. Και επειδή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, θα βρείτε πάντοτε στην περιοχή σας έναν εξειδικευμένο ειδικό σε ό, τι αφορά στις ίνες.

  2. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIGEL STICKTECH GMBH U. CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  4. ANSMANN AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANSMANN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσσωρευτές. Έχει έδρα σε Assamstadt, Γερμανία.

  5. CARBON COMPOSITE GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CARBON COMPOSITE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  1. GRIMM ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GRIMM ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Walpertshofen, Γερμανία.

  2. BÜRKLE + SCHÖCK TRANSFORMATOREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BÜRKLE + SCHÖCK TRANSFORMATOREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. BERGER STROMVERSORGUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERGER STROMVERSORGUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  2. ESSERT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESSERT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  3. STRASSER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STRASSER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. MURRPLASTIK SYSTEMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MURRPLASTIK SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά περιβλήματα καλωδίων, σφιγκτηρες συρματοσχοινων, Βιδωτές συνδέσεις καλωδίων, και συζευκτηρες. Έχει έδρα σε Oppenweiler, Γερμανία.

  5. XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία XBK-KABEL XAVER BECHTOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια εγκατάστασης, καλώδια θωρακισμένα, καλωδια χωρις αλογονο, Πλαστικοί ελαστικοί αγωγοί, Καλώδια ρεύματος υψηλής τάσης, Καλώδια ελέγχου, καλώδια μετάδοσης δεδομένων, Καλώδια οχημάτων, και Τηλεγραφικά και τηλεφωνικά καλώδια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  6. ACCULUX WITTE + SUTOR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ACCULUX WITTE + SUTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτωτές μπαταρίας. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  7. ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELME - ELEKTROMECHANIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  8. BEWO KABEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEWO KABEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  1. NIEKE COMPOSITES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NIEKE COMPOSITES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  2. FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FIBERFAB GMBH FIBERGLAS-FORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικές ίνες. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  3. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια υψηλής τάσης, Φις για αγωγούς οπτικών ινών, Συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, κυκλικό φις micro-D, ειδικά καλώδια, Αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων, ηλεκτρονικά φις, Ανάπτυξη καλωδίων, και Καλώδια αρτηρίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροεπικάλυψη, ηλεκτρικές επαφές, Επαφές από ευγενή μέταλλα, και Πρεσαριστά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  5. KNIEL SYSTEM-ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η Kniel κάνει τη διαφορά. Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, άκρως εξειδικευμένο Engineering, ολοκληρωμένο σέρβις – Τα τροφοδοτικά της Kniel θέτουν πρότυπα. Για τη δική σας επιτυχία. Η Kniel System-Electronic GmbH είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής τροφοδοτικών υψηλής τεχνολογίας στο εύρος ισχύος από 7 έως 3000 Watt. Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 έχει εξελιχθεί με την πάροδο των ετών από το βασικό κατασκευαστή σε έναν προμηθευτή καινοτομικών τροφοδοτικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο οποίος διαθέτει εξειδίκευση στους τεχνολογικούς τομείς, όπως ο αυτοματισμός, τα συστήματα μέτρησης και ελέγχου, οι αισθητήρες, η κατασκευή αυτοκινήτων, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία. Η γκάμα των προϊόντων της Kniel διαρθρώνεται σε τρεις κύριους τομείς τροφοδοτικών και παρελκομένων για εγκατάσταση σε συστήματα 19”, ράγες Ω και επίτοιχη εγκατάσταση. Στους πελάτες παρέχεται μια ποικιλία τύπων περισσότερων από 10.000 διαφορετικών βασικών συσκευών για επιλογή. Η έδρα της επιχείρησης είναι η Καρλσρούη, επειδή τα τροφοδοτικά της Kniel είναι 100% Made in Germany.

  6. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  7. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  8. ZENTRO ELEKTRIK GMBH KG

    Γερμανία

    Η Zentro-Elektrik σχεδιάζει το μέλλον εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Είμαστε η κορυφαία γερμανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ισχύος στην αγορά και στους συνεργάτες μας και όταν απαιτείται η ευέλικτη αντίδραση σε εναλλασσόμενες απαιτήσεις και συνθήκες, το δημιουργικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για καινοτομικά προϊόντα και ικανοποιεί με την κατάρτισή του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το στοιχείο που μας διακρίνει και αποτελεί το σύμβολο της εμπειρίας και της αξιοπιστίας μας. Έχουμε μακρά παράδοση πίσω μας και διαθέτουμε τόσο μεγάλη και πολυετή εμπειρία και καινοτομικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν. Χάρη στην φιλοσοφία μας που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, η Zentro-Elektrik αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στην αγορά των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων τροφοδοσίας ρεύματος. Το Pforzheim αποτελεί από την ίδρυσή μας το 1956 το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

  9. IT-ELECTRONIC SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της τον Οκτώβριο του 2002, η επιχείρησή μας παράγει ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ύστερα από την επιτυχή έναρξη και λόγω των αυξανόμενων αναγκών για χώρους παραγωγής, η εταιρεία μετακόμισε το Φεβρουάριο του 2004 στο Weingarten. Το Μάρτιο του 2012 ακολούθησε η μετακόμιση της έδρας στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Danziger 1-3. Η συνεχής βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των εγκαταστάσεων παραγωγής με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε άψογα εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών. Η IT-Electronic Service GmbH διακρίνεται για την αποδοτικότητα, την ευελιξία, το καινοτομικό πνεύμα και ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρονικών στοιχείων. Η συντονισμένη ομάδα μας άρτια εκπαιδευμένων, μακροχρόνιων συνεργατών εγγυάται την επαγγελματική παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων και συσκευών υψηλής ποιότητας με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές σας.

  10. MOSER SYSTEMELEKTRIK GMBH

    Γερμανία

    Ο συνεργάτης σας για σύγχρονα και προσανατολισμένα στο μέλλον συστήματα σύνδεσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Moser Systemelektrik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των υπόγειων συστημάτων (βυθιζόμενοι διανομείς ρεύματος) και ειδικών στηλών συνδέσεων. Η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί με τη συνεχή σχεδίαση νέων προϊόντων. Σήμερα αυτή περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστημάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του απαιτητικού χώρου εργασίας γραφείου και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Μετά του 1967 και του 1975, η MOSER διεύρυνε τον επιχειρηματικό της τομέα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και συναρμολογήσεις και ανέπτυξε τις πρώτες στήλες συνδέσεων. Το 1985 ακολούθησαν οι βυθιζόμενες μονάδες σύνδεσης. Αυτή η τεχνολογία βελτιώθηκε έως το 1988 και ως αποτέλεσμα, η MOSER παρουσίασε ως πρώτη στον κόσμο εταιρεία βυθιζόμενους ηλεκτρικούς διανομείς, οι οποίοι ενδείκνυνται απόλυτα για κοινοτικές χρήσεις, αλλά και για εφαρμογές στην αεροπορική βιομηχανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.092 Επιχειρήσεις

Kατηγορια