• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ORANGEBIKECONCEPT GMBH | OBC

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORANGEBIKECONCEPT GMBH | OBC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Μοτοσυκλέτες, Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ, Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Μοτοσυκλέτες, και Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. ELOBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELOBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινητα, βιομηχανικά συστήματα τηλεχειρισμού με κουμπιά, αισθητηρες, και Μαγνήτες. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  3. STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ALFRED HEYD GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED HEYD GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  5. MB GTC GMBH MERCEDES-BENZ GEBRAUCHTTEILE CENTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MB GTC GMBH MERCEDES-BENZ GEBRAUCHTTEILE CENTER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRW AUTOMOTIVE ELECTRONICS & COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRW AUTOMOTIVE ELECTRONICS & COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  2. IL PARTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IL PARTS GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  3. AUTO-KOLB OTTO-KOLB E.K.

    Γερμανία

  4. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  5. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  1. WSR ROBIBBERO OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WSR ROBIBBERO OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Hartheim, Γερμανία.

  2. DR. ING. H.C. F. PORSCHE AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. ING. H.C. F. PORSCHE AKTIENGESELLSCHAFT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. MECHATRONIK FAHRZEUG- UND MOTORENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

  2. THOMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMA GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει έδρα σε Herbolzheim, Γερμανία.

  3. SCHULER FAHRZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER FAHRZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Αυτοκίνητα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, Ηλεκτρικά οχήματα, Αυτοκίνητα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Ebhausen, Γερμανία.

  4. METZ AERIALS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZ AERIALS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. HWA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HWA AG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  6. KAESSBOHRER GELAENDEFAHRZEUG AG

    Γερμανία

  7. NIESMANN + BISCHOFF GMBH

    Γερμανία

  8. IVECO MAGIRUS BRANDSCHUTZ- TECHNIK GMBH

    Γερμανία

  1. SPITZER SILO-FAHRZEUGWERKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPITZER SILO-FAHRZEUGWERKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Elztal, Γερμανία.

  2. DAIMLER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAIMLER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. TITAN-SPEZIALFAHRZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TITAN-SPEZIALFAHRZEUGBAU GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  4. UNICAT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNICAT GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει έδρα σε Dettenheim, Γερμανία.

  5. LINDNER & FISCHER FAHRZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINDNER & FISCHER FAHRZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά οχήματα, και Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  6. LEIBER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIBER OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, Οχήματα μεταχειρισμένα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Ηλεκτρικά οχήματα, Λεωφορεία και πούλμαν, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  7. ZIKUN - FAHRZEUGBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIKUN - FAHRZEUGBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Λεωφορεία και πούλμαν, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, και Λεωφορεία και πούλμαν. Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

27 Επιχειρήσεις