• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εφαρμογες για την βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Εφαρμογες για την βιομηχανια τροφιμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  3. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  4. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

  5. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Landig + Lava GmbH & Co. KG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων κενού και συσκευών συσκευασίας κενού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Οι εύχρηστες επαγγελματικές συσκευές εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη και διασφαλίζουν το κενό σε σακούλες ή δοχεία. Η Lava έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε συγκριτικές δοκιμές συσκευών συσκευασίας κενού με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι καμία άλλη μάρκα συσκευών συσκευασίας κενού στη Γερμανία δεν έχει αποκομίσει τόσο συχνά άριστη βαθμολογία στον οικιακό και τον υπαίθριο τομέα. Τα μηχανήματα κενού του κατασκευαστή θέτουν πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας και στην αξιοπιστία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εφαρμογή κενού σε 1 ή σε 1000 σακούλες. Εκτός από τις συσκευές συσκευασίας κενού, η εταιρεία διαθέτει επίσης παρελκόμενα, όπως σακούλες, ρολά, κουτιά ή δοχεία κενού. Απολαύστε φρεσκάδα με τη συσκευή κενού Lava και αποθηκεύστε τρόφιμα για 5-10 x μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προστατέψτε βιομηχανικά εξαρτήματα, μεταλλικά εξαρτήματα ή ηλεκτρονικά στοιχεία σε κενό από την πρόκληση ζημιών στις επιφάνειες ή τη διάβρωση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  2. HEINRICH FREY MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH FREY MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιστροφικα μηχανηματα πληρωσης σε κενο, και μηχανηματα κυλινδρωσης για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.