• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ετικέτες και σημάνσεις καλωδίων

Αποτελέσματα για

Ετικέτες και σημάνσεις καλωδίων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  2. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  3. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  4. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  5. PARTEX MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Partex Marking Systems είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Παράγουμε προϊόντα για την επισήμανση κλώνων, καλωδίων, αγωγών και πολλών άλλων εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα σήμανσης συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας μικρών βιοτεχνιών όσο και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Η Partex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διαθέτουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής, με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τέλειες λύσεις για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σήμανσης. Η διαρκής μετεξέλιξη των υλικών και των τεχνικών παραγωγής μας εγγυάται ότι είμαστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίζουμε και μελλοντικές απαιτήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHWARZWALD-ETIKETTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWALD-ETIKETTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Villingen, Γερμανία.

  2. PRINTPROFESS DRUCKBERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRINTPROFESS DRUCKBERATUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  3. PTK LABEL FACTORY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTK LABEL FACTORY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  4. IREX ETIKETTEN UND AUSZEICHNUNGSGERÄTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IREX ETIKETTEN UND AUSZEICHNUNGSGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές ετικετοποίησης, βραβεία για επιχειρήσεις, και τοποθετηση ετικετας. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  5. HOFMANN-ETIKETTEN INGRID HOFMANN HANDEL MIT SELBSTKLEBEETIKETTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFMANN-ETIKETTEN INGRID HOFMANN HANDEL MIT SELBSTKLEBEETIKETTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. GOELZ-DRUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOELZ-DRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.