• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εταιρειες συσκευασιας

Αποτελέσματα για

Εταιρειες συσκευασιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Landig + Lava GmbH & Co. KG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων κενού και συσκευών συσκευασίας κενού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Οι εύχρηστες επαγγελματικές συσκευές εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη και διασφαλίζουν το κενό σε σακούλες ή δοχεία. Η Lava έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε συγκριτικές δοκιμές συσκευών συσκευασίας κενού με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι καμία άλλη μάρκα συσκευών συσκευασίας κενού στη Γερμανία δεν έχει αποκομίσει τόσο συχνά άριστη βαθμολογία στον οικιακό και τον υπαίθριο τομέα. Τα μηχανήματα κενού του κατασκευαστή θέτουν πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας και στην αξιοπιστία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εφαρμογή κενού σε 1 ή σε 1000 σακούλες. Εκτός από τις συσκευές συσκευασίας κενού, η εταιρεία διαθέτει επίσης παρελκόμενα, όπως σακούλες, ρολά, κουτιά ή δοχεία κενού. Απολαύστε φρεσκάδα με τη συσκευή κενού Lava και αποθηκεύστε τρόφιμα για 5-10 x μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προστατέψτε βιομηχανικά εξαρτήματα, μεταλλικά εξαρτήματα ή ηλεκτρονικά στοιχεία σε κενό από την πρόκληση ζημιών στις επιφάνειες ή τη διάβρωση.

  2. KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH

    Γερμανία

    Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας στον τομέα της συσκευασίας και η τεχνογνωσία στις διεθνείς αγορές ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας και μας παρέχει από το 1970 τη δυνατότητα να υλοποιούμε με επιτυχία λύσεις συσκευασίας. Στείλτε μας τα δείγματά σας. Στο ιδιόκτητο κέντρο σχεδίασης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρείας μας αναπτύσσουμε άμεσα προτάσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις για τη σύγχρονη συσκευασία αυτοεξυπηρέτησης. Τα προϊόντα μας: Φινίρισμα χαρτονιού, συσκευασίες μπλίστερ, φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι μπλίστερ, κουτιά

  3. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

    Γερμανία

    «Συστήματα συσκευασίας Kopp. Διαθέτουν τα πάντα.» Και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η εταιρεία Kopp Verpackungssysteme εξειδικεύτηκε νωρίς σε συστήματα για τη συσκευασία εντελώς διαφορετικών προϊόντων σε εύκαμπτα υλικά, όπως μεμβράνη, στρωματοποιημένο υλικό, υλικό με στρώμα φραγής και σύνθετα υλικά. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόγραμμα προϊόντων διευρύνθηκε και προσαρμόστηκε στις ειδικές ανάγκες των πελατών και του χρόνου: διατίθενται μικρές, φορητές συσκευές και σιαγόνες σφράγισης, συσκευές συγκόλλησης μεμβράνης με λειτουργίες ελέγχου έως συστήματα συρρικνούμενης συσκευασίας και συσκευές θαλάμων κενού, μηχανήματα σωληνωτών σακουλών κατακόρυφης και οριζόντιας λειτουργίας, καθώς και μηχανήματα πτύχωσης και συλλογής για την επιλογή της ιδανικής μεθόδου συσκευασίας. Δίδουμε έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος: οι συσκευές μας επεξεργάζονται επίσης λιπασματοποιούμενες και ανακυκλώσιμες μεμβράνες. Για τον έλεγχο νέων, αειφόρων υλικών χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο συσκευές εργαστηριακών ελέγχων της εταιρείας Kopp.

  4. DMZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ιδέα για την ίδρυση ενός πρακτορείου παραγωγής με συνεχή εξυπηρέτηση από την ίδια εταιρεία προέκυψε ήδη το 1992. Από την παροχή συμβουλών και την εύρεση ιδεών, έως την εκτύπωση και την παραγωγή συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας με το χέρι και της παράδοσης στον πελάτη μας. Με το επί σειράν ετών συνεργάτης μας στην Άπω Ανατολή (1998) και τις δικές μας εγκαταστάσεις συσκευασίας στην Τσεχία (1992) διαθέτουμε πολυάριθμες και πολυδιάστατες δυνατότητες και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε εξατομικευμένες ανάγκες. Κατά το διάστημα αυτό έχουμε αναδειχθεί σε μια αποδοτική και διεθνή επιχείρηση για τρικ, παιχνίδια λοταρίας και δώρα και διαθέτουμε μεγάλη παραγωγική ικανότητα στον τομέα της συσκευασίας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη συσκευασία καλλυντικών έως τη διαλογή, την τοποθέτηση ετικετών και τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων.

  5. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

  2. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη

  3. STOROPACK HANS REICHENECKER GMBH

    Γερμανία

    Η Storopack είναι ένας ειδικός στις προστατευτικές συσκευασίες και τα τεχνικά διαμορφωμένα μέρη. Ως μια παγκόσμια, οικογενειακή επιχείρηση, η παράδοση και η καινοτομία παίζουν ένα βασικό ρόλο σε όλα όσα κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την ιδανική λύση προστατευτικής συσκευασίας και να τους στηρίζουμε σε βάθος χρόνους. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που διαμορφώνει τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Η εταιρεία είναι οργανωμένη σε δύο τμήματα: το τμήμα Χύτευσης που παράγει διαμορφωμένες προστατευτικές συσκευασίας και τεχνικά διαμορφωμένα μέρη από διογκωμένο αφρολέξ για ποικίλες βιομηχανίες. Το τμήμα Συσκευασίας που προσφέρει ευέλικτες προστατευτικές συσκευασίας και την ολοκλήρωσή τους στις υπάρχουσες διαδικασίες συσκευασίας. Με πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η Storopack διαθέτει μια αποκεντρωμένη δομή και βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. 2.513 υπάλληλοι εργάζονται σε 64 τοποθεσίες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες.

  4. INOVA TECHNOLOGY GMBH DISTRIBUTION OF MEDICAL TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η Inova Technology GmbH έχει εδώ και 11 χρόνια την έδρα της στο Friedrichshafen και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Μα άνω των 25 ετών εμπειρία στα μηχανήματα γραφείου διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 600 μοντέλα 11 διαφορετικών κατασκευαστών. Και στον τομέα της διαχείρισης περιβάλλοντος είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι με τις πωλήσεις κατακόρυφων πρεσών και μηχανημάτων επενδύσεων συσκευασίας. Για το οικιακό γραφείο, μικρά γραφεία, μεγάλα γραφεία, τη βιομηχανία ή απλώς για παρελκόμενα, είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση εγκαταστάσεων! Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO και σάς παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά και τουρκικά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο καλό εργασιακό κλίμα, στην ευελιξία, στην καινοτομία, στην ποιότητα αλλά και στη χαρά κατά την εργασία. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια νεανική και διεθνή ομάδα. Θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως μαζί σας για προσωπική παροχή συμβουλών!