• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργο

Αποτελέσματα για

Εργο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ESAVER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το βασικό προϊόν του eSaver είναι ένας ειδικός μετασχηματιστής υψηλής πυκνότητας ισχύος και μικρού μεγέθους. Το eSaver λειτουργεί σύμφωνα με μια μοναδική αρχή και συνεπώς διαφέρει σημαντικά ως προς την τεχνολογία και τη σχέση κόστους/αποτελεσματικότητας σε σχέση με άλλες συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που κυκλοφορούν στην αγορά. Μέσω της εξοικονόμησης σημαντικού μέρους της απωλεσθείσας ενέργειας, το eSaver ουσιαστικά αυτοχρηματοδοτείται, συνεπώς η επένδυση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς μετασχηματιστές, ο μετασχηματιστής του eSaver έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος, έτσι ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και μεγάλη χωρητικότητα σε μικρό μέγεθος. Προκειμένου να διατηρηθεί η σταθερότητα του δικτύου τροφοδοσίας συνολικά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου παρέχουν ρεύμα υπέρτασης που είναι σημαντικά υψηλότερη από την απαιτούμενη τάση για τους καταναλωτές. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι τάσεις βρίσκονται εντός ανεκτών ορίων μέχρι και στο τελευταίο χωριό της χώρας.

  2. SOLIDIAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση, η solidian αναπτύσσει και παράγει μη μεταλλικούς οπλισμούς από ίνες άνθρακα, υάλου και βασάλτη. Διατίθενται οπλισμοί σε μορφή ράβδων ή πλεγμάτων. Τα πεδία εφαρμογής των οπλισμών της εταιρείας μας εκτείνονται από πλάκες πρόσοψης, την κατασκευή γεφυρών ή θαλάσσιων κτιρίων, έως εξυγιάνσεις. Η solidian σάς παρέχει κατά περίπτωση υποστήριξη σε κάθε βήμα ενός έργου: αρχίζοντας από την παροχή συμβουλών εφαρμογής έως τη διαστασιολόγηση των οπλισμών και την παροχή βοήθειας απευθείας στο εργοτάξιο. Στο δικό μας εργαστήριο ελέγχου προσδιορίζουμε επίσης τις αναγκαίες για το δικό σας κατασκευαστικό έργο παραμέτρους. Με μια ομάδα 270 συνεργατών σε δύο μονάδες επεξεργαζόμαστε συναφείς με την πράξη λύσεις για τους πελάτες μας, για τα κτίρια και τις κατασκευές του αύριο.

  3. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  4. ZECH UMWELT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZECH UMWELT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχωματώσεις - έργα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  5. PENZEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PENZEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KONSTRUKTIONSBÜRO LITSCHE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KONSTRUKTIONSBÜRO LITSCHE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. EUROKRET GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROKRET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  3. BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  4. OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  5. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά, αντίστροφη μηχανική, τεχνικοι συμβουλοι, επαγγελματικα οχηματα, και τεμάχια από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. ING. BÜRO FISCHER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ING. BÜRO FISCHER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Warthausen, Γερμανία.

  2. HELMUT KÄLBERER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HELMUT KÄLBERER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  1. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η UEZ Mischtechnik ασχολείται σήμερα αποκλειστικά με την κατασκευή επαγγελματικών αναμεικτήρων παρτίδων υψηλής απόδοσης για πολλούς τομείς, όπως, π.χ., τη βιομηχανία επεξεργασίας σκυροδέματος, την κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων, την κατασκευή καμίνων, την εξυγίανση σκυροδέματος, τη βιομηχανία Terrazzo, την ωμοπλινθοδομή, τη ζωγραφική, σοβατζήδες κλπ. Η νέα γενιά αναμεικτήρων της UEZ Mischtechnik περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων – από τους μικρούς, εύχρηστους αναμεικτήρες παρτίδων UEZ FIPS για υλικό ανάμειξης 50 kg έως τους μεγάλους αναμεικτήρες παρτίδων υψηλής απόδοσης 600 λίτρων UEZ ZM 800. Η συνεχής μετεξέλιξη στην UEZ πραγματοποιείται πάντοτε σε στενή συνεργασία με χρήστες και παραγωγούς υλικών. Γνωστοί για την εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους, οι αναμεικτήρες παρτίδων της UEZ χρησιμοποιούνται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Αυτό καθίσταται δυνατό επειδή προσανατολιζόμαστε κυρίως σε ένα στοιχείο: στην άριστη ποιότητα. Η εξυπηρέτηση ξεκινά σ' εμάς ήδη κατά την πρώτη επικοινωνία του πελάτη. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι συνεργάτες μας σάς υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  2. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

  3. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

  4. KORTE BAUTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORTE Bauteile GmbH παράγει και διαθέτει κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού και στάλαξης από πολυμερή ρητίνη. Τα προϊόντα μας: προφίλ αρμοκάλυπτρων, προφίλ προσόψεων, κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού, εξυγίανση παλιών κτιρίων, οικοδομικά προφίλ, προϊόντα εξυγίανσης κτιρίων, συντήρηση σκυροδέματος, εξυγίανση σκυροδέματος, επίστρωση δαπέδων εποξειδικής ρητίνης, εξυγίανση βιομηχανικών δαπέδων, επισκευή μπαλκονιών, εξυγίανση κουζίνας, πλαστικά προφίλ, πλαστικά προφίλ για τον οικοδομικό κλάδο, εξυγίανση γεφυρών

  5. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  6. ECKERT BAUTEAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECKERT BAUTEAM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  7. TRIFANOVS RAIMONDS UND JURANE ZANE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRIFANOVS RAIMONDS UND JURANE ZANE GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχέδιο δομικών έργων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  8. WIR ABT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIR ABT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έργα συντήρησης - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  1. HILDEBRANDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILDEBRANDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  2. RINO ENTWÄSSERUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINO ENTWÄSSERUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  3. CALISKAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALISKAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  4. D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D UND I HANDEL - LOGISTIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  5. MICROCONSULT - ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROCONSULT - ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bernstadt, Γερμανία.

  6. KRESS FERTIGTEILKELLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRESS FERTIGTEILKELLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  7. FLOOR SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLOOR SOLUTION GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. IBH – TRAGWERKSPLANUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBH – TRAGWERKSPLANUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. BAU-ZET BAUFERTIGTEILE KRAICHTAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAU-ZET BAUFERTIGTEILE KRAICHTAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  10. WINFRIED REBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINFRIED REBEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικός εξοπλισμός, διαρρυθμιση μπανιου, και επιπλα εσωτερικων χωρων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.978 Επιχειρήσεις