• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργολαβια

Αποτελέσματα για

Εργολαβια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  2. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  3. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  4. LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOHNPACK GMBH ABFÜLL- UND VERPACKUNGSSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υλικά πλήρωσης - επιχειρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. BECK-MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BECK-MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JKF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JKF GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  2. DECOOL INGENIEURBÜRO

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DECOOL INGENIEURBÜRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. BPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  4. KLAUS SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLAUS SCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  5. TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRACIA INTERNATIONAL PACKAGING INH. CARMELINA TRACEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Marxzell, Γερμανία.

  1. BX-PACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BX-PACK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  2. DUKART ENGINEERING & PRODUCTION

    Γερμανία

    Η εταιρεία DUKART ENGINEERING & PRODUCTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  1. WIR ABT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIR ABT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έργα συντήρησης - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. ENGMATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGMATEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  3. HILDEBRANDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILDEBRANDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  4. HOFMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  5. HEINZ HETTICH VERPACKUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ HETTICH VERPACKUNGSTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  6. JONAS KILIAN - KILIVATIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία JONAS KILIAN - KILIVATIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  7. INDUSTRIE TEAM SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIE TEAM SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  8. ARINKO STUTTGART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARINKO STUTTGART GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. BERTRANDT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTRANDT AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  2. DEMIRS DIENSTLEISTUNGEN INH. DEMIR CEMAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEMIRS DIENSTLEISTUNGEN INH. DEMIR CEMAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έργα συντήρησης - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Roigheim, Γερμανία.

  3. RATIOFORM VERPACKUNGEN GMBH STUTTGART

    Γερμανία

    Η εταιρεία RATIOFORM VERPACKUNGEN GMBH STUTTGART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες επί παραγγελία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι συσκευασιών, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  4. NIBOR ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIBOR ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  5. STOLL INGENIEURBÜRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLL INGENIEURBÜRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  6. INDUSTRIAL SOLAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIAL SOLAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Εξοικονόμηση ενέργειας - σύμβουλοι, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. SCHLICHTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLICHTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεμβράνες πλαστικές, Εργολάβοι συσκευασιών, Μεμβράνες πλαστικές, και Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  8. ZÜRCHER BAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜRCHER BAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι δημοσίων έργων, και Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει έδρα σε Meißenheim, Γερμανία.

  9. ZÜBLIN UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜBLIN UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και συλλογη και καταστροφη απορριμματων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. KBA-METALPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KBA-METALPRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, και Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργολαβια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.042 Επιχειρήσεις