• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλα κηπου απο λυγαρια

Αποτελέσματα για

Επιπλα κηπου απο λυγαρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  2. FACHHAUS SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FACHHAUS SCHNEIDER GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα κηπου, και ειδη για καμπινγκ. Έχει έδρα σε Rottweil-Neukirch, Γερμανία.

  3. ANIBA DESIGN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANIBA DESIGN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Οικιακά έπιπλα, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Οικιακά έπιπλα, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  4. LEBENS- UND ARBEITSGEMEINSCHAFT LAUTENBACH E.V.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEBENS- UND ARBEITSGEMEINSCHAFT LAUTENBACH E.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Οικιακά έπιπλα, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Herdwangen-Schönach, Γερμανία.

  5. DESCHNER INH.CAROLA KUNZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESCHNER INH.CAROLA KUNZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Σχολικά έπιπλα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RICHARD HENKEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD HENKEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά έπιπλα, και Μεταλλικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  2. MÖBEL NOLLER GMBH

    Γερμανία