• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπεδο

Αποτελέσματα για

Επιπεδο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

  4. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  5. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  2. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  3. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  4. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  5. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  2. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

  1. DÜRR NDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η DÜRR NDT διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης για τον τομέα ZfP: Δικτυωμένα, ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα συνδεδεμένα με καινοτομικό λογισμικό. Αυτά περιλαμβάνουν σαρωτές ακτινοσκοπικών πλακών υψηλής ανάλυσης (CR) και επίπεδους ανιχνευτές (DDA), λογισμικό για την καταγραφή και την ανάλυση εικόνων, συμβατά με τα πρότυπα ψηφιακά εργαλεία αρχειοθέτησης και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ροής εργασιών και αναφορών ZfP DRIVE NDT. Τα καινοτομικά συστήματα της DÜRR NDT είναι πάντοτε υπερσύγχρονα και θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα όσον αφορά στην ανάλυση, στη χρηστικότητα και στη μακρά διάρκεια ζωής. Όπως πάντοτε, ο μοναδικός κατασκευαστής CR με πιστοποιημένη κατά BAM βασική τοπική ανάλυση 30 μm σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε σχεδόν 20 χρόνια, τα συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ της DÜRR NDT έχουν εδραιωθεί σε πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές, κινητές και σταθερές και χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  2. TOP SEAL MASCHINENSCHUTZSCHEIBEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOP SEAL MASCHINENSCHUTZSCHEIBEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  3. GLASMANUFAKTUR PFAEHLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GLASMANUFAKTUR PFAEHLER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  4. GREUBEL & SCHLIENZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GREUBEL & SCHLIENZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  5. GLASDIENST DIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLASDIENST DIREKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. HANSERT GLAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANSERT GLAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  7. GRAMM GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAMM GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικοί καθρέπτες, Διακοσμητικοί καθρέπτες, μπουντουαρ, καθρεπτες κατα παραγγελια, και χαραγμένοι καθρέπτες. Έχει έδρα σε Dietenheim, Γερμανία.

  8. HILDEBRANDT BEDACHUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILDEBRANDT BEDACHUNGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκεπές - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αδιαβροχοποιηση επιπεδων στεγων, λευκοσιδηρουργια, οροφες οικοδομων και σκεπες, και Φύτευση οροφής. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  1. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. SCHWARZMÜLLER GLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZMÜLLER GLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. CWTP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CWTP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, Φινίρισμα υφασμάτων, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Υφάσματα, και Φινίρισμα υφασμάτων. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. BRAUN GLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN GLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Gruibingen, Γερμανία.

  5. ART OBJEKTE PROJEKTE INH. DIETER GRABS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ART OBJEKTE PROJEKTE INH. DIETER GRABS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  6. KIFFE ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIFFE ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπεδη επιδιορθωση, και μικροακονισμα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. TIFFANY-GLASCENTER JOSE GOMEZ E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIFFANY-GLASCENTER JOSE GOMEZ E.K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Διακοσμητικοί καθρέπτες, μωσαϊκα απο γυαλι, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Διακοσμητικοί καθρέπτες. Έχει έδρα σε Stuttgart (Obertürkheim), Γερμανία.

  8. GABY BOCKSROCKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GABY BOCKSROCKER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  9. FOLIENSHOPDIREKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOLIENSHOPDIREKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Geisingen, Γερμανία.

  10. BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιπεδο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

58 Επιχειρήσεις