• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες

Αποτελέσματα για

Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALPU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALPU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  2. BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BADER PULVERBESCHICHTUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  3. STOZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. NOVOPLAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOVOPLAN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMIL FREI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DICOMA COATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DICOMA COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Weilheim, Γερμανία.

  2. EISELE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EISELE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Immendingen, Γερμανία.

  3. E. KRIEG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία E. KRIEG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. PLASMA COATING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA COATING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  5. STÄHLE FARBE UND DESIGN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STÄHLE FARBE UND DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  1. HST GMBH OBERFLÄCHENSCHUTZ IN PERFEKTION

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HST GMBH OBERFLÄCHENSCHUTZ IN PERFEKTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Römerstein, Γερμανία.

  2. MHB-MAJAURA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MHB-MAJAURA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  1. SANDSTRAHLZENTRUM SCHMIDBERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SANDSTRAHLZENTRUM SCHMIDBERGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  2. NOF METAL COATINGS EUROPE S. A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOF METAL COATINGS EUROPE S. A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Markgröningen, Γερμανία.

  3. GSV GESELLSCHAFT FÜR STRAHLVERFAHRENSTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSV GESELLSCHAFT FÜR STRAHLVERFAHRENSTECHNIK MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  4. MAYER LACKIERUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAYER LACKIERUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  5. LRC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LRC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  6. KCN SYSTEMS INH. ROLF BLAESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία KCN SYSTEMS INH. ROLF BLAESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  7. SCHULTIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULTIS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.

  8. SAVECON "DIE SANIERER" GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAVECON "DIE SANIERER" GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Ebersbach An Der Fils, Γερμανία.

  1. A.S.G. INDUSTRIELACKIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A.S.G. INDUSTRIELACKIERUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  2. STAMAKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAMAKO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  3. SIEVERS LACKIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEVERS LACKIERUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Oberkochen, Γερμανία.

  4. KLESCH GMBH KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLESCH GMBH KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  5. NEUMAIER - BRUNNEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUMAIER - BRUNNEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  6. G&L OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G&L OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Μεταλλοποίηση, Επιχάλκωση-χάλυβα και μετάλλων, Ηλεκτρόλυση - κατεργασία επιφανειών, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Untergrombach, Γερμανία.

  7. MWN PULVERBESCHICHTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MWN PULVERBESCHICHTUNGS-GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλοποίηση, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, Βερνίκωμα χάλυβα και μετάλλων, Μεταλλοποίηση, και Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Niedernhall, Γερμανία.

  8. METALLVEREDELUNGSWERK SULZ A.N. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLVEREDELUNGSWERK SULZ A.N. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες, και Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  9. ALEXANDER ILUCHIN ILEXX FELGENSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER ILUCHIN ILEXX FELGENSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλοποίηση, Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Μεταλλοποίηση, Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ζάντες οχημάτων. Έχει έδρα σε Eisingen, Γερμανία.

  10. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επικάλυψη χάλυβα και μετάλλων με πλαστικές ύλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

75 Επιχειρήσεις