• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξωθηση καουτσουκ

Αποτελέσματα για

Εξωθηση καουτσουκ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

  2. COPERION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COPERION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικό έγχυσης, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και Πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. GRAEWE GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAEWE GMBH MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες διέλασης, και μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  4. 5-P KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία 5-P KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  5. GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAF-PLASTIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DACHS BAUAUSRÜSTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. RICHARD FRITZ GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD FRITZ GMBH + CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.