• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξυπηρετηση επιχειρησεων

Αποτελέσματα για

Εξυπηρετηση επιχειρησεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  2. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).

  3. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  4. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  2. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  3. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  4. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  5. BRUNO WELZ GMBH

    Γερμανία

    Στην Bruno Welz GmbH απολαμβάνουμε από το 1947 την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως δίκαιος και ικανός συνεργάτης σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα. Ως μεσαία οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Σ' εμάς ακόμη και αν έχετε μικρές ποσότητες δεν θα είστε ένας τυπικός "αριθμός πελάτη" και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να κατανοήσει τα προβλήματά σας. Συνοψίζοντας: Υποστηρίζουμε μια σοβαρή προσωπική φροντίδα με εξαιρετική εξυπηρέτηση και προϊόντα για τις υψηλότερες απαιτήσεις! Αυτό το εγγυόμαστε από το 1947 με το καλό μας όνομα: Bruno Welz!

  1. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  2. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

  1. DMZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ιδέα για την ίδρυση ενός πρακτορείου παραγωγής με συνεχή εξυπηρέτηση από την ίδια εταιρεία προέκυψε ήδη το 1992. Από την παροχή συμβουλών και την εύρεση ιδεών, έως την εκτύπωση και την παραγωγή συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας με το χέρι και της παράδοσης στον πελάτη μας. Με το επί σειράν ετών συνεργάτης μας στην Άπω Ανατολή (1998) και τις δικές μας εγκαταστάσεις συσκευασίας στην Τσεχία (1992) διαθέτουμε πολυάριθμες και πολυδιάστατες δυνατότητες και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε εξατομικευμένες ανάγκες. Κατά το διάστημα αυτό έχουμε αναδειχθεί σε μια αποδοτική και διεθνή επιχείρηση για τρικ, παιχνίδια λοταρίας και δώρα και διαθέτουμε μεγάλη παραγωγική ικανότητα στον τομέα της συσκευασίας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη συσκευασία καλλυντικών έως τη διαλογή, την τοποθέτηση ετικετών και τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων.

  2. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  3. INDUSTRIE-KONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η Industrie-Kontor είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης για τη βιομηχανία σωλήνων και κουτιών με ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και τεχνικές υπηρεσίες ανάπτυξης και διοικητικής μέριμνας. Στη Δυτική Ευρώπη αντιπροσωπεύουμε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και τα προϊόντα και τα μηχανήματά τους για τη βιομηχανία μεταποίησης στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, ΚΑΚ). Ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης με εμπειρία άνω των 40 ετών στην παγκόσμια αγορά επικεντρωνόμαστε σε σαφείς προσφορές αξίας και μετρήσιμα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Με έδρα το Malsch της Γερμανίας διατηρούμε θυγατρικές εταιρείες στη Μόσχα, Ρωσία και στο Κίεβο, Ουκρανία. Οι άνω των 190 πελατών μας βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

  4. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.

  5. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. Η KG Pumpen- und Maschinenfabrik ανατρέχει σε ένα ιστορικό επιχείρησης άνω των 120 ετών. Με πρώτης τάξεως μηχανήματα και υπηρεσίες στους τομείς της γεωργίας, της βιομηχανίας, των κατασκευών και του βιοαερίου καταλαμβάνουμε μια κορυφαία θέση και είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά της Γερμανίας. Η εξέλιξη της επιχείρησής μας που βρίσκεται στην τέταρτη γενιά, παρουσιάζει πολυάριθμες μετεξελίξεις αντλιών και αναδευτήρων. Εκτός αυτού , η Eisele επικεντρώνεται: στη σωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στο διάλογο με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας. Το φάσμα των προϊόντων της επιχείρησης από το Sigmaringen περιλαμβάνει σήμερα: αντλίες, αναδευτήρες, παρελκόμενα για εγκαταστάσεις σιλό και αντλιοστάσια, βυτιοφόρα, διανομείς υγρής κόπρου, σιλό κυματοειδούς και ανοξείδωτου χάλυβα, εργασίες υπεργολαβίας επώνυμων κατασκευαστών μηχανημάτων, εξαρτήματα εγκαταστάσεων βιοαερίου. Η εταιρεία διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σημείων σέρβις για τη βέλτιστη υποστήριξη των διεθνών πελατών.

  6. BAIER GMBH

    Γερμανία

    Η Baier θέτει σε κίνηση. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Baier έχει ειδικευτεί στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση κινητών στοιχείων πρόσοψης σε ολόκληρη την ομοσπονδιακή επικράτεια. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει, εκτός από τις κλασικές κατασκευές από ελαφρύ μέταλλο, μια γκάμα συρόμενων παραθύρων και ρολών, συστήματα κίνησης, αυτόματες πόρτες, ρολά φεγγίτη και συστήματα πόρτας. Η Baier δραστηριοποιείται επίσης ως εμπορική επιχείρηση για φεγγίτες επώνυμων εταιρειών. Η εξυπηρέτηση πελατών της Baier είναι φιλοσοφία που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Διότι μόνο προϊόντα που παράγονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, παραδίδονται και συναρμολογούνται με αξιόπιστο τρόπο, μπορούν τελικά να παρέχουν ικανοποίηση και τη συγκίνηση που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πελάτες στην Baier. Η Baier δεν σάς αφήνει μόνους με τις επιθυμίες και τις ιδέες σας. Η εξελιγμένη διαχείριση έργων, οι ολιγομελείς και ευέλικτες δομές, η ασφαλής διατήρηση αποθέματος και η διαρκής μετεκπαίδευση αποτελούν συνιστώσες της αξιοπιστίας των προϊόντων μας.

  7. NORA SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η nora systems είναι παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στην αγορά επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ. Ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου με έδρα και εγκαταστάσεις παραγωγή στη Γερμανία, η nora systems μπορεί να χρησιμοποιεί τον τίτλο «Made in Germany». Η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, καθώς και η επιδίωξη της καινοτομίας, αποτελούν στοιχεία που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην nora systems ως κατασκευαστής επιστρώσεων δαπέδου από καουτσούκ.