• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξειδικευμενες υπηρεσιες

Αποτελέσματα για

Εξειδικευμενες υπηρεσιες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

  2. PRAXIS FÜR MEDIATION UND PAARBERATUNG JENS BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRAXIS FÜR MEDIATION UND PAARBERATUNG JENS BAUER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξειδικευμένα ιατρεία και ιατρικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  3. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  4. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  5. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  2. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  3. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

  4. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)

  5. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.

  1. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.