• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξατομικευμενη αναπτυξη λογισμικου

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμενη αναπτυξη λογισμικου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  2. DIGITAL MEDIA X ASMIR DZEBO

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIGITAL MEDIA X ASMIR DZEBO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία εφαρμογών ιστού, αναπτυξη λογισμικων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, Μάρκετινγκ online, και Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. WESTERNACHER & PARTNER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Προγράμματα λογισμικού, Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Προγράμματα λογισμικού, Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. WIKO BAUSOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIKO BAUSOFTWARE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά, και Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. DESTE SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESTE SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για τον τομεα της πληροφορικης τεχνολογιας, και πακετα λογισμικου για εξατομικευμενες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TEQNEERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEQNEERS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικά - σύμβουλοι, Δημιουργία εφαρμογών για κινητά, Πληροφορική - λογισμικά, Ανοιχτό λογισμικό, Λογισμικά - σύμβουλοι, και Δημιουργία εφαρμογών για κινητά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. EVOLVICE TEAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVOLVICE TEAM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, και Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. GEWATEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWATEC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά, λογισμικα βιομηχανικης χρησης, Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού, και Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.