• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτηματα για ελαιοδυναμικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα για ελαιοδυναμικα μηχανηματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  2. INTEXA TECHNOLOGIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η INTEXA είναι ο αξιόπιστος αγοραστής και συνεπώς το σημείο επαφής μεταξύ προμηθευτή και της δικής σας παραγωγής. Φροντίζουμε για τις δικές σας εξατομικευμένες απαιτήσεις, σάς απαλλάσσουμε από την αγορά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη την αλυσίδα προμηθειών. Από το μεμονωμένο εξάρτημα βάσει σχεδίου, τα συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και τα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής έως την ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η INTEXA απαλλάσσει τη δική σας διαχείριση προμηθειών από το φόρτο εργασίας και επικεντρώνεται στη δική σας ροή προμήθειας προϊόντων. Οι συνεργάτες σας αποκτούν χρόνο για άλλες εργασίες. Αυξανόμενη πίεση κόστους, πιο σύνθετα προϊόντα, πιο σύντομοι κύκλοι καινοτομίας – οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα υψηλές απαιτήσεις. Η INTEXA είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια εξειδικευμένη στα βιομηχανικά προϊόντα εμπορική επιχείρηση με την οποία μπορείτε να επιτύχετε αισθητά αποτελέσματα εξοικονόμησης στο πλαίσιο της δικής διαδικασίας προμηθειών. Η αποθήκευση πραγματοποιείται προαιρετικά στο δικό μας κέντρο διοικητικής μέριμνας, ενώ η αποστολή μπορεί να διευθετηθεί με το δικό μας στόλο οχημάτων.

  3. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  4. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  5. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HERMANN BIRK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN BIRK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.