• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτηματα απο μεταλλικο σωληνα

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα απο μεταλλικο σωληνα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  2. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  3. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  4. EUGEN LÄGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

  5. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  2. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

  3. NEGELE HARTMETALL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προϊόντα NHT για μέγιστες απαιτήσεις. Η Negele Hartmetall-Technik GmbH (NHT) είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ασχολείται από το 1980 με την πυροσυσσωμάτωση και την παραγωγή διαμορφωμένων εξαρτημάτων ακριβείας με βάση την κονεομεταλλουργία. Από τα υλικά κατασκευής υψηλής απόδοσης σκληρό μέταλλο, βολφράμιο-χαλκός, βαρύ μέταλλο, βολφράμιο και μολυβδαίνιο πυροσυσσωματώνονται ακατέργαστα τεμάχια υπό μορφή στρογγυλών ράβδων, τετράγωνων ράβδων, χιτωνίων, δακτυλίων, πλακών και διαμορφωμένων εξαρτημάτων κατά DIN ISO. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων. Η NHT παρέχει επίσης παραγωγή κατά παραγγελία εξαρτημάτων βάσει σχεδίου και παράγει ημιτελή ή ολοκληρωμένα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε οποιονδήποτε αριθμό τεμαχίων από ένα τεμάχιο έως μεγάλες σειρές – γρήγορα, αξιόπιστα και σε άριστη ποιότητα.

  4. COOPER-STANDARD AUTOMOTIVE HOCKENHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. WILHELM STOLZ GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM STOLZ GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wört, Γερμανία.

  1. BW TRADING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BW TRADING GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  2. SARY-ARKA /VERTRIEB IN DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία SARY-ARKA /VERTRIEB IN DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. KLEINKOPF STAHLROHRMÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEINKOPF STAHLROHRMÖBEL GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ötigheim, Γερμανία.

  2. OUTOKUMPU PSC GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OUTOKUMPU PSC GERMANY GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gingen, Γερμανία.

  3. ESA - ROHRTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESA - ROHRTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. MÖCK PROFESSIONELLE ROHRSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖCK PROFESSIONELLE ROHRSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  5. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  6. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  8. HANS DEWALD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS DEWALD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pleidelsheim, Γερμανία.

  1. ARCO ARMATURENFABRIK OBRIGHEIM GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARCO ARMATURENFABRIK OBRIGHEIM GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Obrigheim, Γερμανία.

  2. VASCOTUBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VASCOTUBE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  3. MUT AUTOMOTIVE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUT AUTOMOTIVE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  4. ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULMO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  5. ROHRTRENNZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHRTRENNZENTRUM GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  6. GESI GEWINDESICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESI GEWINDESICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  7. ERDELJAN VERBINDUNGSTECHNIK GMBH ROHRE UND ROHRZUBEHÖR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERDELJAN VERBINDUNGSTECHNIK GMBH ROHRE UND ROHRZUBEHÖR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Frittlingen, Γερμανία.

  8. STEINER+STEINER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEINER+STEINER GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυρτωση μεταλλων, Εξαρτήματα βαθιάς κοίλανσης από μέταλλο, Εξαρτήματα πρεσαριστής διαμόρφωσης, πρεσαριστά εξαρτήματα και εξαρτήματα κοίλανσης, και ελασματα ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  9. WIESER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Mühlheim, Γερμανία.

  10. POST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα απο μεταλλικο σωληνα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

320 Επιχειρήσεις

Kατηγορια