• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτηματα αλουμινιου

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα αλουμινιου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  5. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.