• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδύματα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KRAFT TRENDMODE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου "Kraft Trendmode GmbH" δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα της εμπορίας ειδών μόδας. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι: εισαγωγή-εξαγωγή χονδρικής, αγορά και πώληση ειδών ένδυσης, υποδημάτων, εσωρούχων, υφασμάτων οικιακής χρήσης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, στοκ κοσμημάτων και αρωμάτων γνωστών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με τομείς μόδας καταλόγου και διαθέτουμε μεικτά είδη στοκ, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίας κατά 80-90% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης των εμπορευμάτων βάσει φωτογραφιών. Το σύνολο των εμπορευμάτων είναι καινούργια και με τη γνήσια συσκευασία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και ιδιοκτήτες μικρών μπουτίκ και οίκων μόδας. Παρέχουμε μόνιμες συμβάσεις για διανομείς των μαρκών: Rinascimento, Kitana, Philipp Carat, Etincelle, Miss Miss, Apart, Speidel, Mustang, Bonita, Bondy, Teddy Lu και πολλών άλλων ευρωπαϊκών μαρκών.

  2. STRIEBEL TEXTIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRIEBEL TEXTIL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφαντουργικα προϊοντα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Langenenslingen, Γερμανία.

  3. MYCONICS SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MYCONICS SERVICE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα-οικολογικα επιπλα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SASCHA REXIN - ONLINEHANDEL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SASCHA REXIN - ONLINEHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φανέλες και μακώ. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. A+M GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία A+M GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. APRO ARBEITSSCHUTZPRODUKTE E. KFR.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APRO ARBEITSSCHUTZPRODUKTE E. KFR., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. INDUSTRIE-TECHNIK KIENZLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIE-TECHNIK KIENZLER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προστατευτικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

  3. WÜRTH MODYF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WÜRTH MODYF GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προστατευτικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  4. DIEMIETWAESCHE.DE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIEMIETWAESCHE.DE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας - ενοικίαση. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. LABOR MÜSSLE OTOPLASTIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LABOR MÜSSLE OTOPLASTIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωτοασπίδες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. HYGENYOS BY USEDMARKET GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HYGENYOS BY USEDMARKET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  2. FASHION CONCEPT GERMANY OFFICE

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της Jimmy Sanders το 1991, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή μάρκα lifestyle, για προϊόντα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας, με κλασικό και σύγχρονο στυλ για άντρες και γυναίκες. Η συλλογή Jimmy Sanders περιλαμβάνει μπλουζάκια, μπλούζες πόλο, φούτερ, πουλόβερ και πολλά άλλα. Το διαδικτυακό κατάστημα JimmySanders.com προσφέρει δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο με πολιτική επιστροφής χωρίς προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η παγκόσμια εμβέλειά μας, η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και η πολυκαναλική διανομή που ακολουθούμε είναι μοναδική μεταξύ των εταιρειών πολυτελείας και ενδυμάτων.

  1. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

  2. KK PROTECT

    Γερμανία

    Ο κορυφαίος προμηθευτής σας για μάσκες προστασίας της αναπνοής made in Germany! Δέσμευση για αριστεία. Από την ίδρυσή της το 2020 η www.kkprotect.de παρέχει τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Διακρινόμαστε όχι μόνο για υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και για το γεγονός ότι ικανοποιούμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή. Σάς προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας.

  3. AUDEN CAVILL - EINE MARKE DER FASHION CONCEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUDEN CAVILL - EINE MARKE DER FASHION CONCEPT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, ανδρικα ενδυματα, πουλοβερ, φουτερ, και Φανέλες και μακώ. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. DR. FELLA INDUSTRIEBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. FELLA INDUSTRIEBEDARF GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προστατευτικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Gondelsheim, Γερμανία.

  5. RC-PROFIS IMPORT & SALES INHABER: THOMAS TRAUT

    Γερμανία

    Η εταιρεία RC-PROFIS IMPORT & SALES INHABER: THOMAS TRAUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεξίσφαιρα γιλέκα. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  6. PETER MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  7. B2B HYGIENE SHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία B2B HYGIENE SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γάντια από νιτρίλιο, ενδυματα και ειδη προστασιας, Προστατευτικές μάσκες εργασίας, και Μη επαναχρησιμοποιήσιμα γάντια ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  8. GOLDENBURG (KRONFÜRST GMBH)

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDENBURG (KRONFÜRST GMBH), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοπικές ενδυμασίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. VIM SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIM SOLUTION GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Kirchzarten, Γερμανία.

  2. BLF PROTECTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLF PROTECTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  3. OUTFIT GESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OUTFIT GESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στολές. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. IPD PRODUKTENTWICKLUNG UND HANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IPD PRODUKTENTWICKLUNG UND HANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολυμαντικά. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  5. HORMUTH GMBH TECHNISCHER INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORMUTH GMBH TECHNISCHER INDUSTRIEBEDARF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. BODYGUARDPHARM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYGUARDPHARM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απολυμαντικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  7. TK GRUPPE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG / GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TK GRUPPE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG / GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  8. BEMA OBERFLÄCHENSCHUTZ GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEMA OBERFLÄCHENSCHUTZ GBR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  9. MB-MÜLLER EXTRAORDINARY GIFTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MB-MÜLLER EXTRAORDINARY GIFTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  10. CARL PFEIFFER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL PFEIFFER GMBH & CO KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ενδύματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

895 Επιχειρήσεις