• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπειρια

Αποτελέσματα για

Εμπειρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZERTIFIZIERTER GUTACHTER ÖFFENTLICHE MOBILFUNKNETZE NUTZENDE ENDGERÄTE C/O QM METH.-BER.-SW UG (HB)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZERTIFIZIERTER GUTACHTER ÖFFENTLICHE MOBILFUNKNETZE NUTZENDE ENDGERÄTE C/O QM METH.-BER.-SW UG (HB), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπειρια, κινητο τηλεφωνο, και εγγυηση. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  2. PERCOMIS GMBH PERSONALMANAGEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERCOMIS GMBH PERSONALMANAGEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εποχιακή απασχόληση - διεθνής πρόσληψη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικευμενο προσωπικο, αναζητηση εμπειρου προσωπικου, Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, και προσωρινη και εκτακτη εργασια. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. A.PER DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία A.PER DEUTSCHLAND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναζητηση εμπειρου προσωπικου. Έχει έδρα σε Linkenheim-Hochstetten, Γερμανία.

  4. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  5. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. BRITSCH SPANNZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση παραγωγής εξειδικευμένη σε παρελκόμενα για μηχανήματα τόρνου και φρέζας. Χάρη στη διεκπεραίωση αμέτρητων ειδικών κατασκευών στον τομέα αυτό είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε τη μακρόχρονη εμπειρία μας. Αυτή η εμπειρία αποτελεί βάση όλων των προϊόντων μας και σε συνδυασμό με των υπερσύγχρονο εξοπλισμό της εταιρείας μας διασφαλίζει την εκτιμούμενη από τους πελάτες μας υψηλή ποιότητα.