• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελατηρια

Αποτελέσματα για

Ελατηρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  2. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  3. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

  4. KARL RUGGABER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL RUGGABER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  5. STUMPP + SCHÜLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STUMPP + SCHÜLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει έδρα σε Beuren, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LUPA PRÄZISIONSFEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LUPA PRÄZISIONSFEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει έδρα σε Hardt, Γερμανία.

  2. KURT KAUFFMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURT KAUFFMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια για τεχνική χρήση, Ελαστικά σχοινιά, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελικοειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. REINHOLD BÜRKLE TECHNISCHE FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD BÜRKLE TECHNISCHE FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, Κεκαμμένα τμήματα CNC, και Ελατήρια για τεχνική χρήση. Έχει έδρα σε Kernen Im Remstal, Γερμανία.

  5. THEODOR SCHRÖDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEODOR SCHRÖDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει έδρα σε Dunningen, Γερμανία.

  1. SEITZ NORMTEILE E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEITZ NORMTEILE E. K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Ελατήρια, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  2. WILLY WEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLY WEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Συρματοπλέγματα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, και Συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Συρμάτινα ελατήρια. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  2. WEITEC FAHRWERKTECHNIK EINE MARKE DER KW AUTOMOTIVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEITEC FAHRWERKTECHNIK EINE MARKE DER KW AUTOMOTIVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Fichtenberg, Γερμανία.

  3. LORBER U. SCHRAMM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORBER U. SCHRAMM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Ελατήρια, και Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. OSKAR SCHWENK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR SCHWENK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Συρμάτινα ελατήρια. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. 1A_FEDERN-SCHÖN

    Γερμανία

    Η εταιρεία 1A_FEDERN-SCHÖN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  6. TECHNISCHE FEDERN HOPP GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNISCHE FEDERN HOPP GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Σπειροειδή ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  7. OLAF RICHTER HANDELSVERTRETUNG & BERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLAF RICHTER HANDELSVERTRETUNG & BERATUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  8. DOPPLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOPPLER FAHRZEUGTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. BRACK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Ελατήρια, και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  2. BAUMANN SCHLEGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUMANN SCHLEGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Ελατήρια. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  3. B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B+K FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Ελατήρια. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  4. KÖNIG INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNIG INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Ελατήρια, Εξαρτήματα στερέωσης, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  6. LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  7. GOLDSCHMITT TECHMOBIL AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDSCHMITT TECHMOBIL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Höpfingen, Γερμανία.

  8. MAUCH DRAHTBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAUCH DRAHTBEARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  9. NORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Ελατήρια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Ελατήρια. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  10. CARL HAAS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL HAAS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατηρια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

59 Επιχειρήσεις