• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικο μεγεθος

Αποτελέσματα για

Ειδικο μεγεθος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  2. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  3. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  4. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  5. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  2. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

  3. STRAUB DRUCK + MEDIEN AG

    Γερμανία

    Εκτυπώνουμε το μοτίβο σας με ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε πέτρα. Με τα ειδικά μελάνια UV που χρησιμοποιούμε, το μοτίβο σας θα διατηρήσει τα χρώματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν τοποθετήσετε την πέτρα σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό σάς προσφέρουμε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πέτρας και υλικά. Για εσωτερικό χώρο, σε μεγέθη 10x10x1 και 20x20x1 cm, αντικέ μάρμαρο τραβερτίνη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η φυσική πέτρα χαρακτηρίζεται κυρίως από φυσικές ρωγμές και κοιλότητες, γεγονός που κάνει την τυπωμένη σας πέτρα ένα κομμάτι μοναδικό. Καινούργιο προϊόν μας είναι τα τυπωμένα πλακίδια σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Για εξωτερική χρήση, διαθέτουμε πλακίδια βεράντας διάστασης 40x40x4 cm. Αυτά, μετά την εκτύπωση, περνιούνται με ειδικό προστατευτικό βερνίκι για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Εκτυπώνουμε επάνω σε πέτρες για κατασκευές, διαμόρφωση κήπου και τοπίου, καθώς και πέτρες για δημόσιους χώρους, πεζόδρομους και πολλά άλλα.