• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικευμενο προσωπικο

Αποτελέσματα για

Ειδικευμενο προσωπικο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MPV MAURER PERSONALVERMITTLUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MPV MAURER PERSONALVERMITTLUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εποχιακή απασχόληση - διεθνής πρόσληψη, Γραφείο εύρεσης εργασίας, ειδικευμενο προσωπικο, Εποχιακή απασχόληση - διεθνής πρόσληψη, και Γραφείο εύρεσης εργασίας. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. PERCOMIS GMBH PERSONALMANAGEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERCOMIS GMBH PERSONALMANAGEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εποχιακή απασχόληση - διεθνής πρόσληψη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικευμενο προσωπικο, αναζητηση εμπειρου προσωπικου, Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, και προσωρινη και εκτακτη εργασια. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. PERSONAL FOR YOU - INH. DEMO FEDERICO

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERSONAL FOR YOU - INH. DEMO FEDERICO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο εύρεσης εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξειδικευμενο εργατικο δυναμικο, και ειδικευμενο προσωπικο. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  5. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

  2. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.