• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικα υλικα

Αποτελέσματα για

Ειδικα υλικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  2. PROWITAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROWITAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC, Τορναριστά εξαρτήματα CNC από τιτάνιο, και Ειδικά υλικά. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  4. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  5. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

    Γερμανία

    Το Seals-Shop διαθέτει μεγάλη γκάμα διαφόρων στεγανοποιήσεων Trelleborg προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών στεγανοποιήσεων κάθε είδους που κατασκευάζονται από θερμοπλαστικά υλικά υψηλής απόδοσης, πολυμερή και ελαστομερή υλικά. Οι στεγανοποιήσεις μας σχεδιάζονται ειδικά για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής απόδοσης της εφαρμογής σας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας στεγανοποιήσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

  2. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

  3. EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    EXTRUDEX, το όνομα για καινοτομικές λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας εξώθησης – μια ιστορία επιτυχίας από την περιοχή της Σουαβίας στη Γερμανία που έχει αναδείξει την πρώην «οικοτεχνία» σε έναν παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή εξωθητών μονού κοχλία και ολοκληρωμένων συστημάτων εξώθησης. Εξυπηρετούμε τους τομείς της ιατρικής, της τροφοδοσίας, της υγιεινής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Άλλες εφαρμογές είναι συστήματα κακοποίησης και εγκαταστάσεις περιτύλιξης. Η στενή συνεργασία με εξειδικευμένα ινστιτούτα, πανεπιστήμια και παραγωγούς πρώτων υλών είχε ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα προϊόντων της EXTRUDEX να περιλαμβάνει σήμερα ένα ευρύ φάσμα όπου κάθε τύπος είναι προσαρμοσμένος στον αντίστοιχο χρησιμοποιούμενο υλικό και στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι μονάδες επεξεργασίας EXTRUDEX χρησιμοποιούνται επίσης με επιτυχία ως μεμονωμένα στοιχεία για την επεξεργασία ειδικών υλικών σε μηχανήματα εμφύσησης επώνυμων κατασκευαστών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την παραγωγή προϊόντων κοίλου στρώματος πολλαπλών στρώσεων.

  4. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  5. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  1. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  2. NOVUS GLOBAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NOVUS GLOBAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπουρνούζια, Σετ σεντονιών, και Διαφημιστικά είδη από φλοκωτό υλικό. Έχει έδρα σε Fischingen, Γερμανία.

  3. TRINON TITANIUM GMBH

    Γερμανία

    Η Trinon Titanium δραστηριοποιείται από το 1993 στον τομέα της αποκοπής μετάλλων και ειδικότερα τιτανίου και κραμάτων τιτανίου, με έδρα την Καρλσρούη. Με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην παραγωγή παρέχουμε άριστη ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 13485 και την οδηγία της ΕΕ 93/42 EΟΚ. Χάρη στη μεγάλη αποθήκη υλικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα από διάφορα κράματα τιτανίου.

  4. SCHWADERER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWADERER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  5. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι διατρησης. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  6. THOR FRÄSWERKZEUGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOR FRÄSWERKZEUGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Fridingen An Der Donau, Γερμανία.

  7. BOGNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Εργαλειομηχανές κοπής, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κεκαμμένα τμήματα CNC, Εργαλειομηχανές κοπής, και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  8. BEEWATEC AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEEWATEC AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  1. FERDINAND GROSS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FERDINAND GROSS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βίδες, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Βίδες, περικοχλια, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. MERK + BERUFSKLEIDUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERK + BERUFSKLEIDUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  3. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Επιψευδαργύρωση με ηλεκτρόλυση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. WEISSER + GRIESSHABER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEISSER + GRIESSHABER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικα ειδη απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  5. LORCH ARBEITSSCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORCH ARBEITSSCHUTZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  6. HÖLZLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖLZLE GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Oberreichenbach, Γερμανία.

  7. DANIEL THURNER SICHERHEITSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANIEL THURNER SICHERHEITSTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Bad Überkingen, Γερμανία.

  8. BERND HOGG EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND HOGG EK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  9. JOHANNES KÜBLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANNES KÜBLER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  10. WAB-SICHERHEITSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAB-SICHERHEITSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ειδικα υλικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

712 Επιχειρήσεις