• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη για γκολφ

Αποτελέσματα για

Ειδη για γκολφ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GAME`N FUN RUFF GOLFSHOP KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια συνδεόμαστε στενά σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο με το άθλημα του μίνι γκολφ. Ήδη το 1965 ξεκινήσαμε με την κατασκευή και τη λειτουργία της πρώτης δικής μας εγκατάστασης μίνι γκολφ στο Tuttlingen. Κατόπιν αυτού, αναλάβαμε το 1970 το γήπεδο μίνι γκολφ στο Ravensburg και ξεκινήσαμε με την πώληση ειδών τουρνουά σε παίκτες τουρνουά, ερασιτέχνες και ιδιοκτήτες γηπέδων. Κατά τα επόμενα χρόνια προστέθηκαν και άλλες εγκαταστάσεις. Η εμπειρία από την ενεργή συμμετοχή μας στο άθλημα του μίνι γκολφ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαρκή βελτίωση και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας. Εδώ και πολλά χρόνια, ο Thomas Ruff είναι ως παίκτης (επανειλημμένα πρωταθλητής Βάδης - Βυρτεμβέργης) σε διάφορα πρωταθλήματα (ομοσπονδιακό + περιφερειακό πρωτάθλημα) εξαιρετικά επιτυχημένος. Ως προπονητής δραστηριοποιούνταν ήδη για πολλές ομάδες επιλέκτων και εδώ και 5 χρόνια είναι προπονητής της ιταλικής εθνικής ομάδας και της πολυετούς πρωταθλήτριας ιταλ. ομάδας του Vergiate.

  2. NICKEL PUTTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NICKEL PUTTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά ρούχα, Αθλητικά είδη, Γκολφ - είδη, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Αθλητικά ρούχα, Αθλητικά είδη, Γκολφ - είδη, και Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. PAPA HUMMEL UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPA HUMMEL UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γκολφ - είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπαλακια του γκολφ. Έχει έδρα σε Schoenwald, Γερμανία.

  4. SPIRIT OF GOLF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPIRIT OF GOLF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γκολφ - είδη, και Γκολφ - είδη. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  5. HANS-JÖRG AICHHOLZ

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANK BÜRSTEN GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1942 παράγει βούρτσες με έδρα το Schönau στο Μέλανα Δρυμό. Το κύριο στάδιο της παραγωγής μας αποτελεί η τοποθέτηση φυσικής τρίχας, αλογότριχας ή συνθετικής τρίχας στο σώμα της βούρτσας. Η σημαντικότερη σειρά παραγωγής μας είναι οι βούρτσες για την περιποίηση υποδημάτων. Παράγουμε βούρτσες στίλβωσης, επάλειψης και καθαρισμού, καθώς και βούρτσες για δέρμα σουέτ. Επίσης παράγουμε βούρτσες μασάζ, διαφημιστικές βούρτσες (π.χ., βούρτσες για κράνη, σετ καθαρισμού υποδημάτων, …)

  2. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.