• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHEYHING ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEYHING ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  2. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  3. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  4. CARBOLITE GERO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBOLITE GERO GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  5. VON ROLL BHU UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VON ROLL BHU UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THERMOTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THERMOTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Καυστήρες βιομηχανικοί, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Καυστήρες βιομηχανικοί, και Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. GERMANFLUX-NOHA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERMANFLUX-NOHA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Waldbrunn, Γερμανία.

  4. ROLLMOD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLMOD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης, Κλίβανοι θερμικής επεξεργασίας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  5. BLEHER KLIMATECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις

Kατηγορια