• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις καθαρισμου για πισινες

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις καθαρισμου για πισινες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - συσκευές και εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού. Έχει έδρα σε Drackenstein, Γερμανία.

  2. ZELLER BÄDERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZELLER BÄDERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πισίνες - συσκευές και εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πισίνες - συσκευές και εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  3. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  4. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  5. OSPA SCHWIMMBADTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSPA SCHWIMMBADTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη πισινων, σχεδιασμος πισινων, τοποθετηση φιλτρων για πισινες, και δημοτικες ανοικτες πισινες. Έχει έδρα σε Mutlangen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHEMOFORM AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMOFORM AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευαζονται πισινες, και Προϊόντα Wellness. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  2. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.

  3. HEINRICH PFLIEGENSDÖRFER UMWELTSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH PFLIEGENSDÖRFER UMWELTSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις καθαρισμου αερα, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Laudenbach, Γερμανία.

  4. PROAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROAIR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος χωρων, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, φιλτρο αερα, και αναρροφητηρες. Έχει έδρα σε Argenbühl-Eglofs, Γερμανία.