• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοχεια απο ανοξειδωτο χαλυβα

Αποτελέσματα για

Δοχεια απο ανοξειδωτο χαλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  2. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής βαρελιών και δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, σταθερών και κινητών συσκευών χειρισμού, όπως ανυψωτικές στήλες, αναμείκτες και μηχανήματα αλλαγής παλετών, σύστημα διπλού κλαπέτου και περιβλήματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

  3. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  4. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  5. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

  2. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  3. GERBER STEEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERBER STEEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ανοξειδωτες λαμαρινες, και Ραβδοχάλυβας, ανοξείδωτος. Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.