• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοσομετρηση

Αποτελέσματα για

Δοσομετρηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. PTW-FREIBURG PHYSIKALISCH-TECHNISCHE WERKSTÄTTEN DR. PYCHLAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PTW-FREIBURG PHYSIKALISCH-TECHNISCHE WERKSTÄTTEN DR. PYCHLAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρηση. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  3. LUTZ PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

  4. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  5. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WILHELM KELLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM KELLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποβρύχιες αντλίες, Φυγόκεντρες αντλίες, Αντλίες δοσομέτρησης, Φορητές ηλεκτρικές αντλίες, Υποβρύχιες αντλίες, Φυγόκεντρες αντλίες, βιομηχανικές αντλίες, αντλιες διαφραγματος, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Nehren, Γερμανία.

  2. ARIANA INDUSTRIE GMBH

    Γερμανία

    Η ARIANA που ιδρύθηκε το 1993 από τους Edlef Riedel και Alex Andina, δεν αναπτύσσει απλώς συνεχώς της δική της γκάμα προϊόντων, αλλά έχει κατορθώσει να αυξάνει συνεχώς σταδιακά το ποσοστό της στην αγορά. Η επιχείρηση έχει αναδειχθεί ως τεχνολογικά πρωτοπόρος στο τομέα των συστημάτων αρθρωτών σωλήνων ψυκτικών μέσων. Η ανάπτυξη και η παραγωγή πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής συμπληρώνονται με διεθνή εμπορικά υποκαταστήματα που διασφαλίζουν την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση επιτόπου. Συνεργικές δράσεις μέσω διαφόρων συμβατικών εταίρων παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξακολουθεί να προάγει την καινοτομία και να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διατίθενται διεθνώς στην αγορά ως ανώτερης κατηγορίας προϊόντα «Made in Germany».

  3. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  4. MICROJET® GMBH

    Γερμανία

    Η microjet® GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει από το 1989 συστήματα λιπαντικών ελάχιστης ποσότητας microjet®. Υπήρξαμε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα με το ακροφύσιο μίξης δύο θαλάμων, το οποίο επιτρέπει την εκτόξευση χωρίς τον σχηματισμό σταγονιδίων. Το δυνατό μας σημείο είναι η εξατομικευμένη για κάθε πελάτη παραγωγή. Τα συστήματα λιπαντικών ελάχιστης ποσότητας χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς. Οι δεκαετίες εμπειρίας μας σε αυτό το πεδίο σάς επιτρέπουν να βρείτε μια σωστή λύση για κάθε εργασία. Κάθε εφαρμογή διαφέρει, κάθε σύστημα είναι διαφορετικό. Σήμερα, η εταιρεία microjet® GmbH είναι μια εταιρεία που παρέχει τα προϊόντα της διεθνώς.

  5. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  1. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.

  2. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η συσκευασία υγρών προϊόντων σε στερεά δοχεία είναι ο τομέας μας. Κατασκευάζουμε μεμονωμένα μηχανήματα, καθώς και ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας: Μηχανές τοποθέτησης φιαλών, μηχανές πλήρωσης και μηχανές σφράγισης. Οι πελάτες μας είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως και η δική μας επιχείρηση. Στην τρίτη γενιά παράγουμε από το 1960 στο Schwäbisch Hall με μια ομάδα περίπου 100 συνεργατών της μηχανές μας.

  1. B+L INDUSTRIAL MEASUREMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία B+L INDUSTRIAL MEASUREMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βάρος και όγκος - όργανα μέτρησης και ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, ζυγοι και συστηματα βιομηχανικης ζυγισης, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. ARMATEC FTS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMATEC FTS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες δοσομέτρησης. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  3. EPROM-ICC

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPROM-ICC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικοι θαλαμοι εμπορικης χρησης, και δοσομετρηση κονιαματων και κοκκωδων υλικων. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  4. BDTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BDTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, Επεξεργασία πλάσματος, μεταλλικος εμποτισμος, Θερμομορφοποίηση πλαστικών - μηχανήματα, και μηχανηματα ρητινωσης. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  5. PROMINENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROMINENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες δοσομέτρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων, συστηματα δοσομετρησης, και σταθμοι δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. BISCHOFF ANALYSENTECHNIK U. -GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BISCHOFF ANALYSENTECHNIK U. -GERÄTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Αντλίες δοσομέτρησης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Αντλίες δοσομέτρησης. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  7. BAVARIA FLUID SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAVARIA FLUID SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βανα δοσομετρησης, και ηλεκτροβαλβιδες για αντιεκρηκτικες ηλεκτρικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Baden-Württemberg, Γερμανία.

  8. CARIO DOSIERTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARIO DOSIERTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοσομετρητες, δοσομετρηση, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι, και συστηματα δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Sulz Am Neckar, Γερμανία.

  1. SAUTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  2. MORATH SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MORATH SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. MABO STEUERUNGSELEMENTE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

  4. SAQUICK GMBH

    Γερμανία

    Μηχανήματα πλήρωσης αμμόσακων: Στο τομέα της πολιτικής και της αντιπλημμυρικής προστασίας, της ασφάλισης αναχωμάτων, του ομοσπονδιακού στρατού και των υπόγειων κατασκευών παρέχουμε από το 1993 επαγγελματικές υπηρεσίες πλήρωσης αμμόσακων από το 1993. Οι σάκοι πληρώνονται με άμμο, σκύρα ή θραυστό υλικό. Οι σχετικοί αμμόσακοι, διπλοί σάκοι, BigBag και σακούλες ολοκληρώνουν τη γκάμα προϊόντων. Διαθέτουμε πλήρεις και κενούς αμμόσακους σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Δοσιμετρικές συσκευές: Με τις δοσιμετρικές συσκευές, ογκομετρικές δοσιμετρικές συσκευές και τους ζυγούς σάκων μεικτού βάρους πληρώνονται με ορθολογικό τρόπο, μ.ά., τρόφιμα, όπως σιτηρά, στον τομέα της γεωργίας. Τα μηχανήματα και οι συσκευές ενδείκνυνται για όλα τα υλικά χύδην. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται επίσης στον τομέα των υπόγειων κατασκευών. Συνεργάτης σέρβις: ως συνεργάτης σέρβις για παράθυρα, πόρτες και πύλες αντιπλημμυρικής προστασίας και συστήματα αντιπλημμυρικής προστασίας παρέχουμε επίσης στατική αντιπλημμυρική προστασία. Η προσφορά περιλαμβάνει την ασφάλιση παραθύρων υπογείων, φωταγωγών, θυρών, πυλών και γκαράζ.

  5. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  6. GIROLAMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIROLAMI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, δοσομετρητες, τοποθετησεις φιλτρων νερου, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δοσομετρηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις