• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διοικητικες συμβουλες

Αποτελέσματα για

Διοικητικες συμβουλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INTEXA TECHNOLOGIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η INTEXA είναι ο αξιόπιστος αγοραστής και συνεπώς το σημείο επαφής μεταξύ προμηθευτή και της δικής σας παραγωγής. Φροντίζουμε για τις δικές σας εξατομικευμένες απαιτήσεις, σάς απαλλάσσουμε από την αγορά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ολόκληρη την αλυσίδα προμηθειών. Από το μεμονωμένο εξάρτημα βάσει σχεδίου, τα συγκροτήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και τα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής έως την ολοκληρωμένη εγκατάσταση. Η INTEXA απαλλάσσει τη δική σας διαχείριση προμηθειών από το φόρτο εργασίας και επικεντρώνεται στη δική σας ροή προμήθειας προϊόντων. Οι συνεργάτες σας αποκτούν χρόνο για άλλες εργασίες. Αυξανόμενη πίεση κόστους, πιο σύνθετα προϊόντα, πιο σύντομοι κύκλοι καινοτομίας – οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σήμερα υψηλές απαιτήσεις. Η INTEXA είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια εξειδικευμένη στα βιομηχανικά προϊόντα εμπορική επιχείρηση με την οποία μπορείτε να επιτύχετε αισθητά αποτελέσματα εξοικονόμησης στο πλαίσιο της δικής διαδικασίας προμηθειών. Η αποθήκευση πραγματοποιείται προαιρετικά στο δικό μας κέντρο διοικητικής μέριμνας, ενώ η αποστολή μπορεί να διευθετηθεί με το δικό μας στόλο οχημάτων.

  2. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

  3. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  4. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)

  5. DOCUEXPERT - INGENIEURBÜRO FÜR TECHNISCHE DOKUMENTATION F. RANDIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOCUEXPERT - INGENIEURBÜRO FÜR TECHNISCHE DOKUMENTATION F. RANDIG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BUCHUNGSKONTOR CHRISTIANE WAGENBLAST

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCHUNGSKONTOR CHRISTIANE WAGENBLAST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Neckarmühlbach, Γερμανία.

  2. ACCESSIO KAPITAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCESSIO KAPITAL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIWITEXT ÜBERSETZUNGEN + LEKTORAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  4. CURA INKASSO & FORDERUNGSMANAGEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία CURA INKASSO & FORDERUNGSMANAGEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, Είσπραξη χρεών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, Είσπραξη χρεών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  5. KUNZE FINANZMANAGEMENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNZE FINANZMANAGEMENT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  1. ADOCO TECHNISCHE DOKUMENTATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOCO TECHNISCHE DOKUMENTATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Μεταφράσεις, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  2. NETPROFI - ÜBERSETZER UND DOLMETSCHER - SERVICES

    Γερμανία

    Η εταιρεία NETPROFI - ÜBERSETZER UND DOLMETSCHER - SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  1. CONFIMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONFIMA GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Ασφαλιστικοί πράκτορες - μεσίτες, Χρηματοδότηση και πίστωση - εταιρείες, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Ασφαλιστικοί πράκτορες - μεσίτες, και Χρηματοδότηση και πίστωση - εταιρείες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. ESTHER LEWIT DIPL-DOLMETSCHERIN UND ÜBERSETZERIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESTHER LEWIT DIPL-DOLMETSCHERIN UND ÜBERSETZERIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, Εμπορικές μεταφράσεις, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Μεταφράσεις, Τεχνικές μεταφράσεις, και Εμπορικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. PVS PRIVATÄRZTLICHE VERRECHNUNGSSTELLE SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PVS PRIVATÄRZTLICHE VERRECHNUNGSSTELLE SÜDWEST GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. PRIVATÄRZTLICHE VERRECHNUNGSSTELLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIVATÄRZTLICHE VERRECHNUNGSSTELLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  5. MELANIE WAGNER BÜROSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MELANIE WAGNER BÜROSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  6. DIETMAR DENZEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETMAR DENZEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  7. GFT GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE DIENSTLEISTUNGEN MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GFT GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE DIENSTLEISTUNGEN MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Schenkenzell, Γερμανία.

  8. FWG FRÜH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FWG FRÜH & CO., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  1. COSKUN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COSKUN ÜBERSETZUNGSBÜRO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. ELINGA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELINGA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Εκτύπωση, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  3. VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLKSBANK LUDWIGSBURG EG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. GLOBAL-TEXT ÜBERSETZUNGSBÜRO HECK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLOBAL-TEXT ÜBERSETZUNGSBÜRO HECK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. CK BÜRO- UND BUCHUNGSSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CK BÜRO- UND BUCHUNGSSERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Beilstein, Γερμανία.

  6. GPW INKASSO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GPW INKASSO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, Είσπραξη χρεών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών, Είσπραξη χρεών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  7. WERTPAPIERSACHVERSTÄNDIGER JÜRGEN PHILIPPI

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERTPAPIERSACHVERSTÄNDIGER JÜRGEN PHILIPPI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικές πληροφορίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Λογιστικός έλεγχος (audit) - διεθνής, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Λογιστικός έλεγχος (audit) - διεθνής, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  8. MICHELE RICCIARDELLA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHELE RICCIARDELLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Εκτύπωση, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  9. GUTFINANZIEREN.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUTFINANZIEREN.DE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. ANNA ERN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANNA ERN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Stühlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διοικητικες συμβουλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

81 Επιχειρήσεις