• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διευρυνση οπων μεταλλων

Αποτελέσματα για

Διευρυνση οπων μεταλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GANTER & NEHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GANTER & NEHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διευρυνση οπων μεταλλων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  2. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  3. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  4. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  5. IMTECH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMTECH GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEGEDÜS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEGEDÜS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  2. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά - Καστίλλα και Λεόν. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, και Μηχανές χύτευσης μετάλλων μέσω φυγοκέντρισης. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. ALFRED SCHLÖSSER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED SCHLÖSSER PRÄZISIONSTEILE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  4. TIBO TIEFBOHRTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIBO TIEFBOHRTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  5. SFT GMBH TIEFBOHRZENTRUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία SFT GMBH TIEFBOHRZENTRUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Grafenberg, Γερμανία.

  1. BODENMÜLLER KG MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODENMÜLLER KG MECHANISCHE WERKSTÄTTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, και Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Markdorf, Γερμανία.

  2. LEIPERT-MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIPERT-MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  1. S.T.F. - SCHWEIßTEILE - FERTIGUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία S.T.F. - SCHWEIßTEILE - FERTIGUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεύρυνση οπών - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  2. ALBER METALLBEARBEITUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

  3. B+F PRÄZISIONSTIEFBOHR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  4. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  5. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διευρυνση οπων μεταλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

17 Επιχειρήσεις