• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαφημιστικα μαγνητικα ειδη

Αποτελέσματα για

Διαφημιστικα μαγνητικα ειδη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Kalfany Süße Werbung GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξατομικευμένα γλυκίσματα ως διαφημιστικά είδη για τους πελάτες της. Ό, τι άρχισε ως απλό ζαχαροπλαστείο στο Schwarzwald, έχει εξελιχθεί υπό τη δημιουργική διεύθυνση του ιδρυτή της επιχείρησης Pieter Schubert σε μια κορυφαία επιχείρηση στην αγορά διαφημιστικών ειδών.

  3. MARKETINGKOMM WERBEMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKETINGKOMM WERBEMITTEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός και υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά είδη, διαφημιστικά είδη και σουβενίρ, και Διαφημιστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  4. CITYGUM G,BH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CITYGUM G,BH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιστικά είδη και σουβενίρ. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  5. XSIMPRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία XSIMPRESS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκατζετς και διαφημιστικα ειδη, Τυπωμένα στικ USB, τυπωμένα είδη, και Υψηλής ποιότητας εκτυπωμένο διαφημιστικό υλικό. Έχει έδρα σε Vörstetten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WERBESTUDIO STÖFERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERBESTUDIO STÖFERLE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφίσες, διαφημιστικά είδη, Διαφημιστικά γραφεία, Αφίσες, διαφημιστικά είδη, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. SWR MEDIA SERVICES GMBH GESCHÄFTSBEREICH WERBUNG & SPONSORING

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWR MEDIA SERVICES GMBH GESCHÄFTSBEREICH WERBUNG & SPONSORING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. KAUER MEDIA - AGENTUR FÜR FOTO UND MEDIENDESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUER MEDIA - AGENTUR FÜR FOTO UND MEDIENDESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Εκτύπωση, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.