• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαρρυθμισεις για εκθεσεις και συνεδρια

Αποτελέσματα για

Διαρρυθμισεις για εκθεσεις και συνεδρια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BLUEPOOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEPOOL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θεάματα - διοργάνωση, διαρρυθμιση εκθεσεων, Καταστήματα και εκθέσεις, διοργανωση εκδηλωσεων, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. JULIUS BIRKHOLD GMBH

    Γερμανία

  3. AHA-SYSTEME ANDREA HÄUSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHA-SYSTEME ANDREA HÄUSSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Περίπτερα για εκθέσεις, Έπιπλα για εκθέσεις, Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Περίπτερα για εκθέσεις, Έπιπλα για εκθέσεις, και Εκθετήρια για εκθέσεις - σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Grabenstetten, Γερμανία.

  4. WAGNER MESSEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER MESSEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, και Περίπτερα για εκθέσεις. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  5. P.E. SCHALL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία P.E. SCHALL GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, υπηρεσιες για εκθεσεις, και Συνέδρια και σεμινάρια. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.